![]() |
Tolit visszalopni
Következő kérdésem lenne:
Ha egy toli lelopja a tekijeimet és én varikkal 50% alá viszem utána a készültségét(Rögtön ahogy lopott),akkor az én tolijaim beférnek hozzá? Mondjuk 3-4K toli lopott,nekem meg 1-2K van. A súgó azt írja,hogy 50% alatt nem melóznak a tolik,tehát nem is védekeznek? Remélem nem sületlenség amit kérdezek de csak ez jutott eszembe ellene. Ja és nem megyek rá sereggel és nem is ártózom,mert csak..:) |
Quote:
Én már vittem le nullára is,de számít a katmorál is és az meg nem nulla volt. |
Amúgy a téma címe nem a legjobb:D
Félre érthető szerintem. Én első ránézésre azt hittem,hogy a lebukott tolijaidat akarod visszalopni.:D |
Nekem 99% neki meg 95% a katmorál
Ha leviszem a készülit 15-20 ra akkor sem férek be? akkor 50% alatt lessz vagy nem? |
Quote:
# a katonai moráltól, # a tolvajok készültségétől, # az aktív varázslatoktól (lásd: Varázslatok súgó), # valamint a tudományos fejlettségedtől: minél több tolvajlási tudománytekercs született tudósaid keze nyomán, annál nagyobb eséllyel indulnak feladatuk végrehajtására. (Bővebben: tudomány súgó). Ezek alapján fog eldőlni,hogy befogsz-e férni vagy sem! Szóval egy kicsit számolgatni kell,de csak készi levivés nem mindig jön be. |
Ha 50% alá viszed akkor csak Ő nem indíthat toljavlási akciót. Azért szokták még lejjebb vinni, mert akkor több körön keresztül nem indíthat semmiféle toli akciót és egy háborúban ez nagyon jól tud jönni, mert akkor a tolis egy kis időre hatástalán.
|
Amiket leírtál adatokat azokból ránézésre se lesz elég ,ha a készit viszed csak le neki.
Szóval tuti nem férsz be. |
Azt hittem ez jó lessz:(
Akkor marad a több tolis megoldás,csak az a baj,hogy lassan több ember foglalkozik az orimban tolvajlással mint rendes munkával.:D Bár picivel több toli és akkor talán majd menni fog a visszalopikálás.:) Addig meg kérlelem zöldben,hogy hagyjon azért 10-20DB tekit nekem.:( |
Quote:
10-20 DB tekivel pedig nem sokra mész szerintem:D |
Quote:
Naggyonnn békés vagyok,nem ártok a légynek sem.:D De ha nem találok megnyugtató megoldást a dologra akkor kardot adok minden szabad emberkém kezébe és erővel veszem vissza ami az enyém.:) Csak a legvégső esetben képzem át a meglévő varit,tolit hadsereggé. Kellett volna valami békésebb megoldás. |
All times are GMT +1. The time now is 01:05. |