Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Élőhalott, elhullt egységek csatában (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2308)

Reni 09-10-2007 10:31

Élőhalott, elhullt egységek csatában

Sziasztok!

Keresem, de nem találok passzoló topicot amiben olyan javaslat van, hogy az élőhalott mészárláskor kapja meg a mészárlásban elhulló egységeket /toli, vari/ is alapkatonában.
Ha valaki tud róla, hogy már volt ilyen jelezze.
Köszi

Kubbi 09-10-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 123832)
Sziasztok!

Keresem, de nem találok passzoló topicot amiben olyan javaslat van, hogy az élőhalott mészárláskor kapja meg a mészárlásban elhulló egységeket /toli, vari/ is alapkatonában.
Ha valaki tud róla, hogy már volt ilyen jelezze.
Köszi

Én úgy tudom, hogy már volt ilyen javaslat.
El lett vetve mint a búza. :D.

Reni 09-10-2007 10:38

Nem tudod merre találom?
Elvetett javaslatok között?

Kubbi 09-10-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 123834)
Nem tudod merre találom?
Elvetett javaslatok között?

http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=237
Éppen én írtam. :p

De nem is tudom mi lett vele, csak azt hogy nem lett belőle semmi.
Olvass szerintem utána nyugodtan. :)

("egy apro tuning hullahoz" c topik, huszon valahanyadik lapján.)

Reni 09-10-2007 11:01

köszi :)
/rövid üzi/

Gonoszkóp 09-10-2007 11:05

Szvsz nagyon jó ötletnek tartom.Hulla győztes csatában ellen összes elhullott egységét megkapja (mészárláskor is) mint alap kati.Úgy tudom,most nem az egészet kapja meg.Cimbi támadásánál 56elit halt meg és csak 26-ot kapott meg katiként...További hulla győzelem esetén (mészinél) kapja meg le leölt varik,tolik bizonyos százalékát katonaként. Sztem legyen ez 50%.

Tehát hulla győztes mészinél megkapja összes megpusztult katonai egységet mint alapkatona és a leölt varik és tolik 50%-át alapkatonaként.

Elég gyönge a hulla,ennyi plussz járjon már neki.Súgóban is van h az élőhalott sereg csak növekszik és növekszik...Ezzel a tuninggal sztem még élvezetesebb lenne hullaként a játék.

Kubbi 09-10-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123837)
Szvsz nagyon jó ötletnek tartom.Hulla győztes csatában ellen összes elhullott egységét megkapja (mészárláskor is) mint alap kati.Úgy tudom,most nem az egészet kapja meg.Cimbi támadásánál 56elit halt meg és csak 26-ot kapott meg katiként...További hulla győzelem esetén (mészinél) kapja meg le leölt varik,tolik bizonyos százalékát katonaként. Sztem legyen ez 50%.

Tehát hulla győztes mészinél megkapja összes megpusztult katonai egységet mint alapkatona és a leölt varik és tolik 50%-át alapkatonaként.

Elég gyönge a hulla,ennyi plussz járjon már neki.Súgóban is van h az élőhalott sereg csak növekszik és növekszik...Ezzel a tuninggal sztem még élvezetesebb lenne hullaként a játék.

Szerintem ezt a korábban említett topikban kellene folytatni, hogy ne össze-vissza legyenek a hullával kapcsolatos dolgok.
Másrészt nem értem amit írtál. Hullának nincs csata alatti vesztesége. Ha meg arra gondolsz, hogy az ellenfélnél dőlt el 56elit, azt meg azért nem értem, mert a csata alatti veszteség 100%-át megkapod, kivéve a mészár okozta +veszteség.
És asszem azért lett elvetve ez az ötlet, mert fentebb a hulla egyszerűen nem jut el a győztes csatához. Tehát nem ez a megoldása a hullának. De szánjatok rá 1-2 órát rágjátok át ki mit írt, hátha jobban látjátok majd a dolgokat utána. :)

Gonoszkóp 09-10-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 123838)
Szerintem ezt a korábban említett topikban kellene folytatni, hogy ne össze-vissza legyenek a hullával kapcsolatos dolgok.
Másrészt nem értem amit írtál. Hullának nincs csata alatti vesztesége. Ha meg arra gondolsz, hogy az ellenfélnél dőlt el 56elit, azt meg azért nem értem, mert a csata alatti veszteség 100%-át megkapod, kivéve a mészár okozta +veszteség.
És asszem azért lett elvetve ez az ötlet, mert fentebb a hulla egyszerűen nem jut el a győztes csatához. Tehát nem ez a megoldása a hullának. De szánjatok rá 1-2 órát rágjátok át ki mit írt, hátha jobban látjátok majd a dolgokat utána. :)

igen ellen mészi vesztesége volt 56 amiből jóval kevesebbet kapott az illető.
valóban nem oldja meg de 5.és szvsz 4. szinten élvezhetőbbé válik és jóval nagyobb pénforrást jelentene.
bár erősíteni kéne a hullát v kivenni a játékból,mert jelenleg a hulla semmire nem jó max bohóckodós játékra vagy h tamagocsi szinten játszunk vele.

Gonoszkóp 09-10-2007 11:55

megoldás husira: ne lehessen rengetni és gyújatni,+20% tamadóerő
5.szint 20% támadóerő 4. 30% 3.50%....
+ amit eddig írtunk lásd fentebb

maluszba -1 tábi építés költsége és a nyersi 20%-kal drágább
10%-kal nagyobb emberlopás

Gonoszkóp 09-10-2007 11:58

legyen hullából egy játszható hadis faj:p

All times are GMT +1. The time now is 04:52.