![]() |
SZK-n lévő orik a pontlistában
Javaslom, hogy legyen elérhető a klán és az egyéni pontlista mellett egy úgymond SZK-s pontlista, mert iszonyatos zavaró, és (emelett számolni sem lehet vele) hogy nem látom és nem tudom hol vannak, illetve hova esnek orika pontlistában amikor hipp-hopp visszatérnek SZK-ról.
Az, hogy "vedd fel a listádba és láthatod", nem indok, mivel: 1. a nem vipeknek nincs ilyen 2. nem ismerem/ismerhetem az összes jelenleg SZK-s orit 3. vipként sem kereshetek rá azért 600k orira, hogy fel tudjam venni, azért az kicsit durva lenne... :) |
Jó ötlet, támogatom.
|
Ha valamilyen formában megoldható- úgy, hogy ne zavarja a játékot- én is támogatom.
|
Én is támogatom,egy olyan formában,h pl az összes szk-n lévö ori listáját megnézhessük egyszerre.Ez alista pl naponta frissülne csak,mert azért olyan sürün nincs ki-be ugrálo orik,h naponta 4szer váltana klánt.
|
Támogatom.
Jó lenne, ha még beleférne a mostani fejlesztésbe. |
Én külön listaként gondoltam, olyan formában mint ahogy váltani lehet klánról egyéni listára, és körönkénti frissítéssel.
|
én egy naponkénti frissitésű listával is megelégednék,de látható legyen az összes szk-s ori ne csak pl 200-200
|
A mélyszabis orik kb ugyanilyen cipőben járnak - persze nem a technikai oldalra gondolok itt.
|
Quote:
Egészen más tészta. A mélyszabis nem tud semmit a környezetéről, míg az szk-s igen. A szabis ha visszajön, részévé válik a pontlistának, akkor is ha rögtön vissza is szabizik. |
Quote:
De hagyjuk; végülis ez nem olyan fontos nekem. |
All times are GMT +1. The time now is 00:33. |