![]() |
Modem
Syasztok!
Az adsl modemmel lenne nekem gondom, kettő ment tönkre egy hét alatt:( Szerintetek mi oka lehet ennek? A szolgáltató most vizsgálja a vonalat, h azzal van e gond, de ezenkívül lehet még vmi? Gép okozhatja v vmi a gép közelében? Előre is köszi:) Üdv: Fefe |
ö ha van egy pici tulterhelése akkor lehet az a gond... egyik ismerösöm igy probalta felturbozni a enetet hat nem jött össze. szerintem pchibatol nem nagyon lehet...
|
Adaptert is cseréltek, vagy csak modemet?
|
ha adatert nem csereltek akkor én tulterhelésre gyanakszom... nem kell sok épp csak 1kicsi fölösleg
|
én meg viharra
nekönk elsőzör a szólgáltató dobott egy gagyi modemet, mert valakire rá kellett sózni kb 2 héttel később jött egy faja vihar, villámlással, meg mindennel és az egész modem úgy ahogy volt elszált(pedig a gép be se volt kapcsolva, csak áram alatt volt)utána amikor bevittük látták h túlfesz miatt volt(minimális miatt) és adtak helyette egy normális modemet ami már kb 2 éve bírja mostanában meg volt egy-két nagyobb vihar |
Quote:
Quote:
Kb 2 hónapig bírta az előző, de ez most 2 nap alatt megadta magát, pedig most még dolgoztam is, így nem használtam sokat, áram alatt se volt, vihar se járt erre Gondoltam arra, h amit most adtak gagyi volt, de hát nem tom………. |
Az megeshet, hogy gyárilag rövid életű volt :)
Villámlás általában viszi az alaplapot is, ha a gép be van dugva (akkor is viheti, ha nincsen). Nem csak a modem halt volna meg. |
Quote:
bár később ki kellett cserélni, minden figyelmeztetés nélkül megadta magát, de néhol az alaplap fogyó eszköz:D |
Quote:
|
Quote:
DSL Modem és vinyó megmaradt, bár a vinyó érdekesen viselkedett. Rá két hétre az is megpusztult. A gép nem volt bedugva. |
All times are GMT +1. The time now is 06:15. |