Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Arányos büntetés? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2249)

Solam 08-17-2007 10:29

Arányos büntetés?

Irtam a belső forumra egy abszolute nem durva szöveget-az a rész ami "csunya" lett volna ráadásul csillagozva is lett.
Kizártak 167 körre gyakorlatilag tönkrevágták amit eddig elértem.
Most kezdtem játszani nemrég-gondoltam is arra hogy vip meg ilyesmi.
Mostmár nem köszönöm szépen.Ennyit erröl a gaméröl.
167 kör...arányos ez a több ori irányitásáért meg más játékának tönkretételéért anarhista csoport vagy pár kör multkor láttam is.

nah mindegy..

Croissant 08-17-2007 10:31

Ha 167 kört kaptál, akkor még nem is a maximum lett a jutalmad, szal :):):)

Ati 08-17-2007 10:34

Természetesen a 168 kör egy igen méltányos büntetés, az a stílus, amit a fórumon megengedtél magadnak, nem való a Hódítóba.

Amennyiben a Hódítóban szeretnél játszani, köteles vagy betartani a szabályokat, különös tekintettel a kultúrált viselkedésre vonatkozó kitételekre. Ha ez problémát okoz, akkor a Hódítóban nem vehetsz részt.

A Hódító egyik igen fontos célja, hogy KULTÚRÁLT szórakozást biztosítson a játékosainak, aki ebbe az elképzelésbe nem fér bele, azt a játékból eltávolítjuk a többiek védelme érdekében.

Ez így van rendjén, ezen az eljáráson nem lesz változtatva, és nem is vita tárgya.

Fefe013 08-17-2007 10:34

Szerintem ha azt írod, h népművészeti agyagedény, akkor valszeg nem tiltanak ki...........

Ati 08-17-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 118392)
Szerintem ha azt írod, h népművészeti agyagedény, akkor valszeg nem tiltanak ki...........

Játékostársaidat semmilyen formában ne nevezd köcsögnek, és ne bazdmegelj. Azt hiszem, hogy ez elég alap elvárás, aki ennek nem tud megfelelni, annak itt nincs helye.

Nem hiszem, hogy ezt tovább kellene firtatni.

Fefe013 08-17-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118393)
Játékostársaidat semmilyen formában ne nevezd köcsögnek, és ne bazdmegelj. Azt hiszem, hogy ez elég alap elvárás, aki ennek nem tud megfelelni, annak itt nincs helye.

Nem hiszem, hogy ezt tovább kellene firtatni.

Oké főnök;)

Akkor tévedtem:(

Sci 08-17-2007 10:50

Quote:

Originally Posted by Solam (Post 118388)
Irtam a belső forumra egy abszolute nem durva szöveget-az a rész ami "csunya" lett volna ráadásul csillagozva is lett.
Kizártak 167 körre gyakorlatilag tönkrevágták amit eddig elértem.
Most kezdtem játszani nemrég-gondoltam is arra hogy vip meg ilyesmi.
Mostmár nem köszönöm szépen.Ennyit erröl a gaméröl.
167 kör...arányos ez a több ori irányitásáért meg más játékának tönkretételéért anarhista csoport vagy pár kör multkor láttam is.

nah mindegy..

csak azért regiztél ide hogy ez elmondhasd ugye?:mad:

Solam 08-17-2007 11:44

aha

......még ha lett volna alanya a dolognak de nem volt.
Ez a dolog pedig kihozott a béketűrésemböl ennyi.
Sci kérdésére válaszolva pedig OFC.

Smooth Scroller 08-17-2007 11:54

es mi ez az ofc? vmi csunaysag roviditese? mert akkor itt is hamar bannolva leszel sztem...

Ati 08-17-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by Solam (Post 118405)
......még ha lett volna alanya a dolognak de nem volt.
Ez a dolog pedig kihozott a béketűrésemböl ennyi.
Sci kérdésére válaszolva pedig OFC.

Szóval nem volt alanya a dolognak, csak úgydöntöttél, hogy nekiállsz a fórumon káromkodni. Csak úgy. Mert olyan kedved volt. Gratulálok. Akkor mi a kérdésed? Hogy miért van ez büntetve? Ha nem érted, akkor nincs miről beszélnünk, akkor ezen a fórumon is elbúcsúzunk egymástól.

All times are GMT +1. The time now is 00:34.