![]() |
Arányos büntetés?
Irtam a belső forumra egy abszolute nem durva szöveget-az a rész ami "csunya" lett volna ráadásul csillagozva is lett.
Kizártak 167 körre gyakorlatilag tönkrevágták amit eddig elértem. Most kezdtem játszani nemrég-gondoltam is arra hogy vip meg ilyesmi. Mostmár nem köszönöm szépen.Ennyit erröl a gaméröl. 167 kör...arányos ez a több ori irányitásáért meg más játékának tönkretételéért anarhista csoport vagy pár kör multkor láttam is. nah mindegy.. |
Ha 167 kört kaptál, akkor még nem is a maximum lett a jutalmad, szal :):):)
|
Természetesen a 168 kör egy igen méltányos büntetés, az a stílus, amit a fórumon megengedtél magadnak, nem való a Hódítóba.
Amennyiben a Hódítóban szeretnél játszani, köteles vagy betartani a szabályokat, különös tekintettel a kultúrált viselkedésre vonatkozó kitételekre. Ha ez problémát okoz, akkor a Hódítóban nem vehetsz részt. A Hódító egyik igen fontos célja, hogy KULTÚRÁLT szórakozást biztosítson a játékosainak, aki ebbe az elképzelésbe nem fér bele, azt a játékból eltávolítjuk a többiek védelme érdekében. Ez így van rendjén, ezen az eljáráson nem lesz változtatva, és nem is vita tárgya. |
Szerintem ha azt írod, h népművészeti agyagedény, akkor valszeg nem tiltanak ki...........
|
Quote:
Nem hiszem, hogy ezt tovább kellene firtatni. |
Quote:
Akkor tévedtem:( |
Quote:
|
aha
......még ha lett volna alanya a dolognak de nem volt.
Ez a dolog pedig kihozott a béketűrésemböl ennyi. Sci kérdésére válaszolva pedig OFC. |
es mi ez az ofc? vmi csunaysag roviditese? mert akkor itt is hamar bannolva leszel sztem...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:34. |