![]() |
Piac tönkretétele
Valahol már olvastam róla régen,de most nem találom.
Valaki rendessen megcsinálta a piacot nálunk. Mit lehet ilyenkor kezdeni? Hol kéne ezt jelenteni? |
Mi is van itt?
Mit akarsz jelenteni? :D Hogy valaki piacozik??? lol Legyen egy piac bejelentő lap is. :D:D |
Quote:
Van egy topic valahol ahol Ati írta még nagyon régen,hogy vannak olyan emberek akik úgy tesznek tönkre piacot ahogy nem szabad. Na szóval mondjuk pl fából felvásárolok sokat aztán egyesével kirakom őket. 1 fa 1 arany aztán 1 fa 2 arany és így mondjuk 5000-ig elmegyek. Úgy emlékszem ,hogy ezt nem szabad. Na,de már fáradt vagyok és lehet beképzelem magamnak a hülyeségeket:D Lehet szabad ilyet ,de én tuti nem veszem meg ,mert nincs hozzá türelmem:(Azért kösz a segítséget látom pihent vagy nagyon:D:D |
Quote:
|
Quote:
Erre én is emlékszem. De a végkifejletre már nem. Én meg azt hittem, hogy drága lett a piac. :D:D:D |
Quote:
Akkor gondolom a rendszer kiszűri. Csak hírtelen felbosszantott a dolog. |
Quote:
Már késő van és kicsit fárad is vagyok és még sok dolgom van..rosszul fogalmaztam.Amúgy,ha drága a piac az nem izgat:p:D:D |
Quote:
|
Quote:
Úgy tudom, egyéb szűrő nincs. |
sztem vki meg akarta menteni a dragan kirakott arujat azzal, hogy elkezdte kirakni 1esevel a fat. azert hogy az atlagszamitasnal ez hatha felfele huzza az arat igy nem raboljak el a tolvajok. sztem a bosszantas helyett vmi ilyesmi lehet a magyarazat.
vagy az ellenkezoje az igaz, vki azt akarta hogy masnak elvesszen a faja, azzal hogy sok 1 db-os tetelt rak ki olcson. |
All times are GMT +1. The time now is 01:47. |