![]() |
erőfölény
üdv. érdekelne hogy varázslatoknál + csatáknál számít-e hogy mekkora erőfölénnyel ütök be ? tehát pl van 15k varázslóm ellenfélnek 10k és első próbára megölök 300 tolvajt. Mondjuk minden marad ugyanez (morál, készültség stb...) de nekem 25k varázslóm van, akkor is csak 300 tolvaj döglött volna meg ? Csatáknál ugyanez a kérdés tehát ha nagyobb csapattal megyek be nagyobb lesz-e a zsákmány is ? előre is kösz a választ, ha már megvitattátok akkor bocs, de nem találtam sehol.
|
Quote:
3%-os.Ezt növeli a harcos személyiség 10%-kal.Ha fosztasz felfele ~66%-ot lefele ~33%-ot kapsz, de persze ezt is növeli 10%-kal a harcos személyiség. |
am variknál meg toliknál se számít hogy éppen hogy lopd/ártod vagy kétszer több varid van.Csak a tekercseket akarsz lopni, akkor csak olyanokat tudsz ami van neked.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Idézet a súgóból:"FONTOS! Csak olyan tekercset lophatsz, amilyennel Te magad is rendelkezel országodban. Az ellopott tekercsek típusának megoszlása megfelel annak az aránynak, ami a már országodban levő tekercsek között áll fenn."
Ez sztem azt igazolja amit én mondtam. |
Quote:
Most már remélem valaki megmondja a tutit. |
Quote:
|
Quote:
Nem voltatok még tolissal vagy mi?:) És azokból a tekikből ami neked nincs abból egy szálat se lopsz. |
All times are GMT +1. The time now is 04:46. |