![]() |
párbaj jobban
Szóval ez annak a témánaka folytatása aminnél nemtudtam még, hogyan kell szavazást kiírni.
Arról szól hogy milyen újitások lennének jók miylen töleteik vannaka prábajokkal kapcsolatban mik a hibáik ilyenek. ÉS persze szavazatok:D ennek a folytatása |
Oké, hogy megvannak a kérdések, "Lehessen-e", de hol van az hogy igen vagy nem?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem teccenének a módosítások, és az is jó lenne, hogy az időtartam határozná meg a nevezési díjakat :)
|
Quote:
úgy látszik mindenkinek teccenek az ötletek akik reagálnak:D |
Quote:
|
Nekem is tetszenenek a modositasok :)
Ati, lehetseges mindezek bevezetese? Bar csak 1 (most oszi) nagyparbajon voltam, de szerintem az egy nagyobb elmegy, ha tobb fajta parbaj lehet. Pl. 2000 hekis orikezdes jo moka lehet :-) S akkor oda (termeszetesen nem 10x-es mert akkor ugyanaz lenne), hanem mondjuk 30* tobb kezdo egyseged lenne... Senki, jelenleg 50 vipes a "legolcsobb" parbaj. Ha jonnenek annyian, akkor en szerveznek ilyeneket. 100 vipbe kerulo, 8 fosoket szoktam szervezni...persze, ha lenne igeny ra, akkor szivesen szervezem 16 fost, eleg mennyisegu vipet osszeparbajoztam :-) |
Quote:
|
Szövetségi párbaj
Egész jók az ötletek! :D
És egy alternatív, a fenti néven: ebben a díjat az 1. helyen végzett ori, valamint a vele szövetségben állók kapják, egyenlő arányban elosztva, a többi ori helyezésétől függetlenül. Ami opció: - MF bónusz nem él; - szövetséget bontani nem lehet; - karaván léte/nem léte. (Nem tudom, rendes párbajban ez működik-e, de ide nagyon kell! :D ) |
All times are GMT +1. The time now is 01:59. |