Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szabadság alatt a top körök csökkenése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2208)

Trek 08-06-2007 21:53

Szabadság alatt a top körök csökkenése

Azt hallottam, hogy szabadság alatt a top körök száma folyamatosan csökken, bár erre vonatkozóan semmit nem találtam a súgóban. Az érdekelne, hogy ennek van e vmi valóságalapja, és ha igen, akkor milyen mértékben következik ez be.

Ati 08-06-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 115490)
Azt hallottam, hogy szabadság alatt a top körök száma folyamatosan csökken, bár erre vonatkozóan semmit nem találtam a súgóban. Az érdekelne, hogy ennek van e vmi valóságalapja, és ha igen, akkor milyen mértékben következik ez be.

Ennek nincsen köze a szabadsághoz. Ha kiesel a top30%-ból, akkor elkezdenek fogyni. Ha nem esel ki, akkor nem fogynak.

Ha szabadságon vagy, akkor ugyanez igaz.

Trek 08-06-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115491)
Ennek nincsen köze a szabadsághoz. Ha kiesel a top30%-ból, akkor elkezdenek fogyni. Ha nem esel ki, akkor nem fogynak.

Köszönöm a gyors választ.

Dus 08-07-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115491)

ehh...én akkor nagyon félreértettem a súgót:D,mindig azt hittem, hogyha a top30%-ban benne vagyok akkor szabi alatt is csökkennek a topkörök:eek:

de biztos te tudod jól Ati:D

Ati 08-07-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 115533)
ehh...én akkor nagyon félreértettem a súgót:D,mindig azt hittem, hogyha a top30%-ban benne vagyok akkor szabi alatt is csökkennek a topkörök:eek:

de biztos te tudod jól Ati:D

Ha kiesel a top30%-ból akkor kezdenek el csökkenni. Akkor is, ha játékban vagy, és akkor is, ha szabin vagy.

Ferenc5259 08-11-2007 20:44

Azért mert a te országodban megállt az "idő" a többi, nem szabin lévő ország fejlödik és megelözhetnek téged. És lassan kiesel a top30-ból.

Princ 08-12-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by Ferenc5259 (Post 117006)
Azért mert a te országodban megállt az "idő" a többi, nem szabin lévő ország fejlödik és megelözhetnek téged. És lassan kiesel a top30-ból.

Megelőznek, lehagynak, szintet lépnek/fordulnak. Jönnek újak, stb. A csoportok többségében stacionárius helyzet alakult ki, tehát ha vki mondjuk 4-ben fölmegy top15%-ra és szabizik, nem esik vissza top30% alá.
Mindez persze bizonyos mértékig igaz, hiszen van (volt) uborkaszezon, vannak szabályváltozások, és persze ki nem fejlődött csoportok is előfordulnak.

Ati 08-12-2007 10:32

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 117076)
Megelőznek, lehagynak, szintet lépnek/fordulnak. Jönnek újak, stb. A csoportok többségében stacionárius helyzet alakult ki, tehát ha vki mondjuk 4-ben fölmegy top15%-ra és szabizik, nem esik vissza top30% alá.
Mindez persze bizonyos mértékig igaz, hiszen van (volt) uborkaszezon, vannak szabályváltozások, és persze ki nem fejlődött csoportok is előfordulnak.

Ettől függetlenül, ha bármilyen okból kiesel a top30%-ból (vagy éppen a személyiségszámnak megfelelően elérendő százalékból), akkor ezek a körök csökkenni fognak. Akkor is, ha közben szabin van az ország.

Princ 08-12-2007 10:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 117077)
Ettől függetlenül, ha bármilyen okból kiesel a top30%-ból (vagy éppen a személyiségszámnak megfelelően elérendő százalékból), akkor ezek a körök csökkenni fognak. Akkor is, ha közben szabin van az ország.

Ezt már harmadszor mondod 10 poston belül. :p
És senki sem mondta h szerinte nem úgy van.. Érdekes is lenne. :D

Ati 08-12-2007 10:48

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 117079)
Ezt már harmadszor mondod 10 poston belül. :p
És senki sem mondta h szerinte nem úgy van.. Érdekes is lenne. :D

Tudom. ;) Sajnos tapasztalat, hogy nem mindenki olvas 2 postnál tovább vissza, úgyhogy 10/3=3,33333, ez még egész rossz arány is. :D

Egyébként többen úgy gondolják, hogy szabadság alatt nem csökken, akkor sem, ha kiesnek, ezért tartom lényegesnek kiemelni itt is, és súgóban is, hogy de, ha kiestél a top30%-ból, akkor szabi alatt is csökken.

Szóval érdekes vagy sem, nem mindenki számára egyértelmű.

All times are GMT +1. The time now is 09:08.