Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Segítség új játékosoknak? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2204)

vonos82 08-05-2007 21:39

Segítség új játékosoknak?

Sziasztok!

Azt szeretném Tőletek kérdezni, szoktatok -e segíteni kezdőknek?
Itt most nem csak az 5-ös csoportok alján lévő orikról van szó, bár róluk is.

A legnagyobb titkokat is megosztjátok szöviszinten?
Vagy csak a szükségeseket?
Ha láttok egy majdnem üres orit, elmentek mellette, rámentek a morál miatt és azután szóltok neki, vagy simán lefosztjátok (a potyapusztítást senkiből nem nézem ki a fórumon, így meg sem kérdezem...).
Ha valaki küld egy zöldet, hogy miért bántjátok, akkor mit feleltek?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresek válaszokat.

Írjátok meg általánosságban, esetleg konkrétan (nem csak a humorosakat).

Fefe013 08-05-2007 21:44

Ha 5-ös szinten próbálkozik egy kezdő /mert azért látszik az/ jó néhány dolgot megírok neki, ha válaszol és jó fej, akkor fel szoktam ajánlani, h ha nem ért vmit és van időm na meg ha tudok akkor segítek!
Fentebb is ez a helyzet
Ha nem válaszol v olyan hangnemben ír, ami nem tetszik, akkor 4-es szinttől azért büntetni is szoktam.....

Szöviszinten, amit tudok mindent el szoktam mondani, elvégre, ha minden jól megy, akkor jó darabig együtt megyünk....

Ha küld 1 zöldet, akkor megírom, h mert a pénz/föld/morál stb kellett és kész, általában nem szoktam sokszor ütni vkit fosztásra se...

Üres orikat beszoktam támadni fenntebb simán, miért kellene neki írnom ezután? Lehet újrázni akar és azért üres

vonos82 08-05-2007 21:46

Bocsika, az üres alatt a 100 katona, plusz kevés védő, és hasonló kombinációkat értettem. :D

Fefe013 08-05-2007 21:47

Quote:

Originally Posted by vonos82 (Post 115269)
Bocsika, az üres alatt a 100 katona, plusz kevés védő, és hasonló kombinációkat értettem. :D

Ja, az úgy más, általában nem, de ha gyorsan kell a föld v morál, akkor előfordulhat....
Ha ír utána, akkor szoktam neki tanácsot adni, ha nem akkor most már átgondolom, h én írjak e, mióta egyszer elküldtek emiatt jó messzire, h mit szólok én bele címszó alatt...:(

Stev 08-05-2007 21:55

Ha alkalom nyílik rá, szívesen szoktam segíteni, akár úgy is hogy szövizek, ha 5iken vagyok éppen. Nem vagyok én sem profi, de amit tudok azt szívesen megosztom, ha olyan a másik.

Swiss 08-05-2007 22:18

szerintem azt mindenki leveszi, hogy egy kezdő kóstolgatja, személy szerint én ott segítek nekik ahol tudok, félreértés ne essék nem tartom magamat jó játékosnak, annak ellenére hogy az évek alatt sok mindennnel találkoztam már

Fefe013 08-05-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 115276)
szerintem azt mindenki leveszi, hogy egy kezdő kóstolgatja, személy szerint én ott segítek nekik ahol tudok

Az a baj, h nem mindegyik kér belőle, arról nem is beszélve, ha arra nem képesek, h válaszoljanak, ha írok nekik /ez jobban bosszant, mintha megtámadnak/

Az viszont nagyon jól szokott esni, mikor megtalál vki akinek korábban segítettem és látom, h nem volt felesleges.....:D

Swiss 08-05-2007 23:04

Az viszont nagyon jól szokott esni, mikor megtalál vki akinek korábban segítettem és látom, h nem volt felesleges.....:D[/quote]

fefe. ,maximális tiszetelet a viselkedésedért, jó tudni hogy vannak még ilyen játékosok

Kutyuleee 08-05-2007 23:07

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 115284)
Az viszont nagyon jól szokott esni, mikor megtalál vki akinek korábban segítettem és látom, h nem volt felesleges.....:D

fefe. ,maximális tiszetelet a viselkedésedért, jó tudni hogy vannak még ilyen játékosok[/quote]

nincsenek kevesen az ilyenek:D
én is szoktam segiteni, persze ha elfogadják a tanácsot.

Fefe013 08-05-2007 23:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 115285)
nincsenek kevesen az ilyenek:D
én is szoktam segiteni, persze ha elfogadják a tanácsot.

Így van, de a kezdőknek is akarniuk kell a változást.....:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 12:36.