Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szabadság alatt érdekesség történt. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2203)

vonos82 08-05-2007 19:20

Szabadság alatt érdekesség történt.

Szasztok!

Most sikerült visszalépnem egy fél éve magára hagyott országomba. Belépéskor a tanácsadók oldalán furcsa adatok fogadtak.

* A civilek száma kétszerese volt, mint ami elfért volna. (ez a legkisebb gond)
* A tekercseim egy (a bányászati) kivételével drasztikusan visszaestek (ezer körülre a 10k helyett)

Mit gondoltok, mi történhetett? (soha nem voltam még szabin, ezért ilyen téren ((is :D)) zéró a tudásom)

Pool 08-05-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by vonos82 (Post 115230)
Szasztok!

Most sikerült visszalépnem egy fél éve magára hagyott országomba. Belépéskor a tanácsadók oldalán furcsa adatok fogadtak.

* A civilek száma kétszerese volt, mint ami elfért volna. (ez a legkisebb gond)
* A tekercseim egy (a bányászati) kivételével drasztikusan visszaestek (ezer körülre a 10k helyett)

Mit gondoltok, mi történhetett? (soha nem voltam még szabin, ezért ilyen téren ((is :D)) zéró a tudásom)

Piacról visszatérő egységek nem fértek el és lefokozódtak néppé. Tekercseidet megvették

Fefe013 08-05-2007 19:22

Amikor rákatt a szabi gombra rögtön elmentél szabira v még kellett várni vmennyit, amennyi idő alatt le is lophatták a tekit.....?

A népességre nincs ötletem:(

vonos82 08-05-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 115232)
Amikor rákatt a szabi gombra rögtön elmentél szabira v még kellett várni vmennyit, amennyi idő alatt le is lophatták a tekit.....?

A népességre nincs ötletem:(

Gnóm a faj, és tuti, hogy a kulcs fent volt. Az értem, hogy mikor leesett a lakitekik száma, akkor elmentek a katonák, vagy lefokozódtak, de hová lettek a tekercsek? Nem emlékszem, hogy szabi előtt lophattak volna, bár egy "kisebb" sereg jött :D

Valezius 08-05-2007 19:34

Quote:

Originally Posted by vonos82 (Post 115234)
Gnóm a faj, és tuti, hogy a kulcs fent volt. Az értem, hogy mikor leesett a lakitekik száma, akkor elmentek a katonák, vagy lefokozódtak, de hová lettek a tekercsek? Nem emlékszem, hogy szabi előtt lophattak volna, bár egy "kisebb" sereg jött :D

Tekit én se tudom.

De ha keletkezett fölös egységed (mondjuk rombolás miatt, vagy szabadság alatt vesztettél földet), akkor abból származik a plussz néped.

vonos82 08-05-2007 19:48

Nem voltam a max heki fölött.

Ha pedig ne adj Isten, tényleg loptak volna szabi előtt, az sem magyarázza meg, miért volt meg az összes mezőgazdi-tekercsem. Ha loptak volna, akkor azt is vitték volna, nem?

(kivéve, ha a tolinak egyáltalán nem volt mg-i tekercse, de ez nem túl valószínű, ugye? Vagy rosszul tudom?)

Redback 08-06-2007 06:37

Quote:

Originally Posted by vonos82 (Post 115241)
Nem voltam a max heki fölött.

Ha pedig ne adj Isten, tényleg loptak volna szabi előtt, az sem magyarázza meg, miért volt meg az összes mezőgazdi-tekercsem. Ha loptak volna, akkor azt is vitték volna, nem?

(kivéve, ha a tolinak egyáltalán nem volt mg-i tekercse, de ez nem túl valószínű, ugye? Vagy rosszul tudom?)

Igen ez így van.De megnézed a régi eseményeket ott kiírja hogy loptak-e vagy nem szerintem.

Fefe013 08-06-2007 06:40

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 115306)
De megnézed a régi eseményeket ott kiírja hogy loptak-e vagy nem szerintem.

Azok 3 nap után törlődnek, ha jól tévedek;)

Redback 08-06-2007 06:42

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 115308)
Azok 3 nap után törlődnek, ha jól tévedek;)

Jah télleg :D

Dus 08-07-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by vonos82 (Post 115241)

Quote:

Originally Posted by vonos82 (Post 115230)

akkor most melyik az igaz?? :D:D:D:D:D

Ha az az igaz, hogy a bányászati maradt meg az sztem érthetőbb, mert egy toli nem hiszem, hogy tartana bányászati tekit:)

All times are GMT +1. The time now is 15:07.