![]() |
Szabadság alatt érdekesség történt.
Szasztok!
Most sikerült visszalépnem egy fél éve magára hagyott országomba. Belépéskor a tanácsadók oldalán furcsa adatok fogadtak. * A civilek száma kétszerese volt, mint ami elfért volna. (ez a legkisebb gond) * A tekercseim egy (a bányászati) kivételével drasztikusan visszaestek (ezer körülre a 10k helyett) Mit gondoltok, mi történhetett? (soha nem voltam még szabin, ezért ilyen téren ((is :D)) zéró a tudásom) |
Quote:
|
Amikor rákatt a szabi gombra rögtön elmentél szabira v még kellett várni vmennyit, amennyi idő alatt le is lophatták a tekit.....?
A népességre nincs ötletem:( |
Quote:
|
Quote:
De ha keletkezett fölös egységed (mondjuk rombolás miatt, vagy szabadság alatt vesztettél földet), akkor abból származik a plussz néped. |
Nem voltam a max heki fölött.
Ha pedig ne adj Isten, tényleg loptak volna szabi előtt, az sem magyarázza meg, miért volt meg az összes mezőgazdi-tekercsem. Ha loptak volna, akkor azt is vitték volna, nem? (kivéve, ha a tolinak egyáltalán nem volt mg-i tekercse, de ez nem túl valószínű, ugye? Vagy rosszul tudom?) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ha az az igaz, hogy a bányászati maradt meg az sztem érthetőbb, mert egy toli nem hiszem, hogy tartana bányászati tekit:) |
All times are GMT +1. The time now is 15:07. |