Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A felesleg eltakarítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2200)

Pepa 08-05-2007 14:12

A felesleg eltakarítása

Megint itt!

Amire gondoltam két apró dolog:
Az épület bontása pénzileg kerüljön fele annyiba, mint az építés, de minimum 1000 aranyba.
A katonák fokozása kerüljön a katonák képzésének felébe.
Várok pro és kontra érveket, hogy miért legyen- ne legyen ez így.

Ati 08-05-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 115138)
Megint itt!

Az épület bontása pénzileg kerüljön fele annyiba, mint az építés, de minimum 1000 aranyba.

Mi a probléma a jelenlegi felállással? Mi az, ami miatt ez így egész biztosan nem jó, ami miatt hátráltatja a játékot, és ami miatt úgy érzed, hogy a jelenlegi rendszer rossz? Miért lesz mindenkinek sokkal jobb, ha a javaslatod bevezetésre kerül?

Deni 08-05-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 115138)
Megint itt!

ennek lenne vmi gyakorlati haszna is ?

Andrew 08-05-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 115141)
Nemértek egyet, ez csak mégjobban kedvezne azoknak akik állandóan átépítenek és átképeznek.

igazából, ahogy olvasom, inkább gátolná őket :o
de attól függettlenül még nem tetszik :)

J.Ati 08-05-2007 14:22

Szerintem arra gondol Pepo ,hogy mondjuk 4k hekin 20k -ba kerűl az építés és 1k-ba a bontás.
Szóval aki magasabb hekin van annak legyen drágább a bontás is,ha jól értelmezem:)

Pepa 08-05-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 115141)
Nemértek egyet, ez csak mégjobban kedvezne azoknak akik állandóan átépítenek és átképeznek.

Miért kedvezne, csak több pénzükbe kerülne és azt én nem nevezném kedvezményezésnek.

Ati 08-05-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 115143)
Szerintem arra gondol Pepo ,hogy mondjuk 4k hekin 20k -ba kerűl az építés és 1k-ba a bontás.
Szóval aki magasabb hekin van annak legyen drágább a bontás is,ha jól értelmezem:)

Ez miért lenne jó?

Andrew 08-05-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 115146)
Miért gátolná. Több pénzük marad építésre, képzésre.

ha a bontás nem 1k-ba hanem 10k-ba kerülne, akkor kétlem, hogy több pénzük maradna építésre... legalább olvasd el a kezdő hsz-t :)

J.Ati 08-05-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115145)
Ez miért lenne jó?

Több pénzből többet költsön,ha már van miből annak aki magasabb hekin bontogat:)
Én támogatom a javaslatot.

Pepa 08-05-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 115139)
Mi a probléma a jelenlegi felállással? Mi az, ami miatt ez így egész biztosan nem jó, ami miatt hátráltatja a játékot, és ami miatt úgy érzed, hogy a jelenlegi rendszer rossz? Miért lesz mindenkinek sokkal jobb, ha a javaslatod bevezetésre kerül?

Ha olcsóbb a toli a piacom, mint a kati, akkor veszek tolit lefokozom és azt küldöm el fedezni, vagy azzal töltöm be a népességhiányt. Mivel plusz pénzbe kerül a továbbképzése, így miért ne kerülne plusz pénzbe egy másfajta továbbképzése is.
Az épülés drágulásával, nem értem a bontásnak miért kell ugyan annyinak maradnia. Azért drágább, mert magasabb hekin vagyunk, de ez a bontásra miért nem vonatkozik?

All times are GMT +1. The time now is 14:11.