Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szinlépéskor mi lesz a fent lévő varázslatokkal? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2187)

Redback 08-01-2007 07:32

Szinlépéskor mi lesz a fent lévő varázslatokkal?

Az lenne a kérdésem hogy szintlépés előt felrakom a faji varázslatokat akkor az szintlépés után is fent lesz avagy elvész?

Burning 08-01-2007 07:34

szerintem elveszik, de ilyet nem próbáltam, tehát az én szavazatom csak felet ér, míg alaki megmondja a frankót:)
utánna módosul egyre vagy nullára:o

Redback 08-01-2007 07:37

És ha szabira megyek akkor fent maradnak a varászlatok?

tdomo 08-01-2007 07:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 113949)
És ha szabira megyek akkor fent maradnak a varászlatok?

Szabadságon lejárnak a varázslataid. Szerintem ha fellépsz akkor is, hiszen új fajt is választhatsz magadnak. Meg sok értelme nincsen a varázslatoknak, mert úgyis védelemmel kezdesz. Esetleg még a fantomseregnek.

Kutyuleee 08-01-2007 07:42

Lépésnél nem figyeltem, de ha jól emléxem akkor elvesznek. bár ez csak 99,9%:D
Szabi alatt lejárnak a varik.

Amúgy a lényegét nem értem a kérdésnek, ha csak nem ork vagy elf vagy ht nélkül

Redback 08-01-2007 07:46

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 113951)
Lépésnél nem figyeltem, de ha jól emléxem akkor elvesznek. bár ez csak 99,9%:D
Szabi alatt lejárnak a varik.

Amúgy a lényegét nem értem a kérdésnek, ha csak nem ork vagy elf vagy ht nélkül

Ork vagyok de nem az a baj hanem szintlépés előtt ki akarom rakni a piacra a varikat mge tolikat mert 4. szinten olcsóbbak leszabizok és ha visszajövök szabiról már lénék is felfele , De a szupermarkotány miatt nem bírom ki sokáig.De akkor esetleg meghagyok annyi varit hogy 12 körre fel tudja rakni a varit és kész .Am megtaláltam a súgóban sziintlépéskor elveszik :S

Kubbi 08-01-2007 07:46

De szörnyű az a "lessz" a címben. :(

tdomo 08-01-2007 07:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 113953)
Ork vagyok de nem az a baj hanem szintlépés előtt ki akarom rakni a piacra a varikat mge tolikat mert 4. szinten olcsóbbak leszabizok és ha visszajövök szabiról már lénék is felfele , De a szupermarkotány miatt nem bírom ki sokáig.De akkor esetleg meghagyok annyi varit hogy 12 körre fel tudja rakni a varit és kész .Am megtaláltam a súgóban sziintlépéskor elveszik :S

Arra figyelj, hogy a szabid miatt mire lépsz minimum három nap. Ha nem sikerül első körben eladnod az egységeket, mert valaki aládpakol, akkor még több idő. Ennyi idő alatt az árak sokat változhatnak.

Redback 08-01-2007 07:49

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 113955)
De szörnyű az a "lessz" a címben. :(

Bocsika de szerintem véletlenül kettőt ütöttem és nem néztem meg a címet :(

Burning 08-01-2007 07:53

nameg tdomo írását kiegészítve, nem csak alád pakolhatnak, ezzel a folyamatot egy újabb szabival meghosszabítva, hanem lehet változnak az árak abban a csopiban, ahova lépnél, tehát ha szabiról visszajössz azt is érdeklődd meg újból;)

All times are GMT +1. The time now is 18:12.