![]() |
LCD Monitorok
A közeljövőben (amint a jelenlegi haldokló, szikrát hányó, csettegő, VGA kábel helyett füstjelekkel kommunikáló CRT monitorom megadja magát) tervezem 19"-os LCD monitor vásárlását.
Normál felhasználás, filmnézés, néha egy kis játék (extrém sebességet kívánó). Érdekelnének a személyes tapasztalatok, ki, mit, hogyan, kit, mennyire, hányszor, élvezte-e, hazakísérte-e ... ööö ... bevilágítás zavaró-e, TN paneles monitor képminősége, fekete mennyire fekete, wide, nem wide, nativ felbontás alatti felbontásokban a képminőség, színhűség, stb ... Mindezt lehetőleg elfogulatlanul :) |
Csak 17 colosról tudok nyilatkozni, de azzal teljesen meg vagyok elégedve. Az analóg csatlakozását nagyon kellett folyton állítgatni, de a digitális csatlakozással nincs semmi bajom.
|
Quote:
Ha már "vevés", mindenképp olyanra pályázom, amin már van DVI. |
Fiam vett 3 hete samsung 206BW 20 colos monitort. Háromszor vitte vissza pixelhiba miatt cserére. A 4. monitor végre jó lett.
A filmek és a nagyobb játékok fantasztikusan szépek rajta. Nem győzöm csodálni. Filmekhez a wide nagyon jó. |
Quote:
Beépített hangszórók (na jó, azok nem nagy számok, egy adott hangszint fölött rezonálnak), fülhallgató kimenet, usb kimenet és usb-táp kimenet. Szép design-os... :) |
Quote:
|
Quote:
Igazság szerint 19"-on is sokat agyaltam, de TN paneleseket már viszonylag olcsón lehet kapni. Persze a TN némi kompromisszumkészséget kíván ... Samsung legalább cseréli, 3 napon belül. |
Quote:
|
Quote:
USA: válaszidő 8ms gtg (szürkéből szürkébe) Magyar: válaszidő 16ms (4.5ms / 11.5ms) Dejó! Mivan? :D |
Most meg Samsung-ból nézegetem ezt: http://www.samsung.com/hu/products/m...Specifications
bruttó 45-50k körül kapható |
All times are GMT +1. The time now is 08:55. |