Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   térkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2175)

Burning 07-30-2007 16:00

térkapu

egy nagyon különös eset történt velem most...valaki lelopott 1,6k tekit tőlem, de senkisem nyitott tk-t rám. nekem egy nyitott térkapum volt egy hullára, de mindkét szövise szabin, tehát ők se lophattak vissza. mindez kv után történt, tehát nem lehetséges az se, hogy valaki lelopott aztán becsukódott a tk.

Valezius 07-30-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113325)
egy nagyon különös eset történt velem most...valaki lelopott 1,6k tekit tőlem, de senkisem nyitott tk-t rám. nekem egy nyitott térkapum volt egy hullára, de mindkét szövise szabin, tehát ők se lophattak vissza. mindez kv után történt, tehát nem lehetséges az se, hogy valaki lelopott aztán becsukódott a tk. valaki tud valami megoldást??

Visszajöttek szabiról, bevettek egy 4. tagot. A te szövetségeseidre van kapu.
Fellépett, törölt, zérózott.

Asszem ennyi.

Burning 07-30-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 113326)
Visszajöttek szabiról, bevettek egy 4. tagot. A te szövetségeseidre van kapu.
Fellépett, törölt, zérózott.

Asszem ennyi.

nem lépett fel, nem törölt nem zérózott, nem jöttek vissza szabiról, és csak 3-an vannak. egyetlen megoldást abban látom, hogy a szövimen keresztül loptak.

Valezius 07-30-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113327)
nem lépett fel, nem törölt nem zérózott, nem jöttek vissza szabiról, és csak 3-an vannak. egyetlen megoldást abban látom, hogy a szövimen keresztül loptak.

Az a legnyilvánvalóbb.

De látom nem érted. Mégegyszer:
X nyit rád egy térkaput: lop egy sorozatot, és fellép (töröl, zérózik). Ezzel a térkapu eltűnik rólad.

Burning 07-30-2007 16:12

értem, de nem ez történt...a szövetségesemen keresztül loptak...pont ez nem jutott eszembe, valszeg azért mert mivel 3 napja nem lépett be megfeledkeztem róla, hogy van:o

Valezius 07-30-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113330)
értem, de nem ez történt...a szövetségesemen keresztül loptak...pont ez nem jutott eszembe, valszeg azért mert mivel 3 napja nem lépett be megfeledkeztem róla, hogy van:o

Hát az azért érdekelne, hogy honnan tudod, hogy nem egy fellépésre váró ori lopott le, mielőtt fellépett. (Mondjuk ha fellépési határ alatt vagy jóval, akkor értem, de akkor se tudhatod, hogy nem törölt-e utána)

Burning 07-30-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 113331)
Hát az azért érdekelne, hogy honnan tudod, hogy nem egy fellépésre váró ori lopott le, mielőtt fellépett. (Mondjuk ha fellépési határ alatt vagy jóval, akkor értem, de akkor se tudhatod, hogy nem törölt-e utána)

onnan tudom, hogy a csoport létszám nem változott...és mindenki ugyanott van, hírnvet sajnos nem jegyzek meg:(

Burning 07-30-2007 16:23

de, szerintem lényegtelen is, mert rájöttem, hogy nem is mf-et játszok:o
csak azt nem értem már, hogy a szövim, aki 3 napja ott hagyja az oriját vip nélkül, (sokkal több tekije van, mint nekem) azt még gömbözni se próbálják, 3 nap alatt egy lopás se, gömbölés semmi, engem meg szanaszét lopnak:D

Fefe013 07-30-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113333)
de, szerintem lényegtelen is, mert rájöttem, hogy nem is mf-et játszok:o
csak azt nem értem már, hogy a szövim, aki 3 napja ott hagyja az oriját vip nélkül, (sokkal több tekije van, mint nekem) azt még gömbözni se próbálják, 3 nap alatt egy lopás se, gömbölés semmi, engem meg szanaszét lopnak:D

Biztos te vagy neki szimpatikus:D:D:D:D

Burning 07-30-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 113335)
Biztos te vagy neki szimpatikus:D:D:D:D

:)
ja, de ő is szimpatikus lesz, a paciknak:p

All times are GMT +1. The time now is 09:43.