Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1\A szintű játék, nem 1\A csopiba (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2151)

Pepa 07-23-2007 19:22

1\A szintű játék, nem 1\A csopiba

Estét a nagyérdeműnek.

A hóditó nem anarchos esetben két nagy csoportra oszlik: az 1\A-s szint és a többi csoport. Nem kérdést teszek fel, mert tudom a választ. Meglátásokra, észrevételekre gondolok, majd ebben a csopiban. Ugye az 1\A klánrendszere alapjába változtatja meg a szövetséget, még ha 4-es, vagy 1 fős szöviről is van szó. A helytartós klánraktár miatt mindenki úgy alakítja az orijátm ahogy ideje, vagy a klán engedi. Vannak-e olyan játékosok, akik A-s szintű játékot játszanak, nem A csoporba? Ebbe benne van a seregcsere, több száz millió, esetleg milliárd kp tartása, üres ori, kivéve vari, toli, napi 24 távol és csak támadás estén egység vásárlás, , etetős elf által karavánon keresztül 3-4 körös orkok, vagy más hadis fajok tartása.
Érdemes-e - megfelelő idő esetén- A-s szintű játékot vinni nem A csopiba?

Steve 07-23-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 111387)
Vannak-e olyan játékosok, akik A-s szintű játékot játszanak, nem A csoporba? Ebbe benne van a seregcsere, több száz millió, esetleg milliárd kp tartása, napi 24 távol , etetős elf által karavánon keresztül 3-4 körös orkok, vagy más hadis fajok tartása.
Érdemes-e - megfelelő idő esetén- A-s szintű játékot vinni nem A csopiba?

nálam ezek kellenek, mert úgfy gondolom ,hogyha a legjobbak között szeretnék eredményeket elérni, akkor készülnöm, gyakorolnom kell. Minden edz. Ráadásul nem szeretnék Aban elkezdeni csapatot verbuválni hogyha sanszom van addigra összeszokott bandában lenni :)

egyik vélemény, bár én bevallom A centrikus vagyok :)

Ati 07-23-2007 19:29

Ugyanazt nem tudod, hoszen nincs azonnali pénzátadás szövetségesnek, nincs azonnali nyersanyagátasád szövetségesnek, nincs rabolhatatlan klánraktár, nincs szövetségi támadás, ...

Steve 07-23-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111390)
Ugyanazt nem tudod, hoszen nincs azonnali pénzátadás szövetségesnek, nincs azonnali nyersanyagátasád szövetségesnek, nincs rabolhatatlan klánraktár, nincs szövetségi támadás, ...

azért részletezett belőle :P

merlin 07-23-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111390)

nincs szövetségi támadás, de a többi van, csak nem úgy hívják

Toti 07-23-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by merlin (Post 111399)
nincs szövetségi támadás, de a többi van, csak nem úgy hívják

A többi sincs. Azt karavánnak hívják, és időbe kerül. A-ban azonnali pénz-, nyersi-, és tekiátadás lehetséges. nincs körveszteség. És a klánraktárból az életben nem lop senki. onnan nem lehet elvinni semmit. Kizárólag a szövitagok ha kirámolják. de más ember nem fér hozzá.

Steve 07-23-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111400)
A többi sincs. Azt karavánnak hívják, és időbe kerül. A-ban azonnali pénz-, nyersi-, és tekiátadás lehetséges. nincs körveszteség. És a klánraktárból az életben nem lop senki. onnan nem lehet elvinni semmit. Kizárólag a szövitagok ha kirámolják. de más ember nem fér hozzá.

okéls, evvel a témához szóltál érdemben, grat :)

Fefe013 07-23-2007 21:07

Én 1/A-ban még nem jártam, de az itt felsoroltakból a seregcserét használom, morált felviszem v fentebb lépek területben és utánna full íjj, míg beépítek, kp-t inkább a piacon tartom...
Rem erre gondoltatok:)

Burning 07-23-2007 21:17

én használom, de kisebb mértékben, és nem mindig...

Pepa 07-23-2007 21:24

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 111402)
Én 1/A-ban még nem jártam, de az itt felsoroltakból a seregcserét használom, morált felviszem v fentebb lépek területben és utánna full íjj, míg beépítek, kp-t inkább a piacon tartom...
Rem erre gondoltatok:)

Hasonlókra, bár a tartalék piacon tárolása csak akkor jellemző A-ra, ha forgatod, vagy több van mint 4.2 milliérd. B-ből senki sem lép lejebb területtel, mert a-ban csak a földnek van értéke. Egyébként elveszni csal építés alatt lévő terület veszik el, és azt már nem kell beépiteni.

All times are GMT +1. The time now is 02:29.