Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   1/A tolvajosok-varisok segitséget kérnek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=213)

Half 02-10-2006 17:56

1/A tolvajosok-varisok segitséget kérnek:)

Najó leeht, hogy nem kérnek:D, de nekem az a véleményem, hogy Aban a tetején, de máshol is a tolvajok varik értéke lecsökken négyzetesen legalább!!!, mert ügyebár a távolság növekedésével egyre inkább gyengülnek a avrik a hadisoknak kevesebbre van szükség a tolik kevésbé hatékonyak.
Szerintem ezeket hektár arányában megkéne változtatni, hogy mondjuk ne 200pontoként kapjanaka z orik egy védő érték százalékot hanem mondjuk a két ország értékbeli különbsége per a kisebb ország mérete mondjuk. ennél lehetne jobbat is kitalálni, de azthiszme érthető miről beszélek.

Lepidus 02-13-2006 21:44

jah ez igaz..nekem varis orijaim kedvenceim,de 1A ban h is mondjam kakik:P

spirit.. 02-14-2006 14:16

Tökéletesen egyetértek azzal,hogy az 1/a ban már nem jók a tolik és a varik. A toli és a vari tényleg kellene,hogy segítséget kapjon.

drhb 02-14-2006 22:18

Quote:

Originally Posted by Half
Najó leeht, hogy nem kérnek:D, de nekem az a véleményem, hogy Aban a tetején, de máshol is a tolvajok varik értéke lecsökken négyzetesen legalább!!!, mert ügyebár a távolság növekedésével egyre inkább gyengülnek a avrik a hadisoknak kevesebbre van szükség a tolik kevésbé hatékonyak.
Szerintem ezeket hektár arányában megkéne változtatni, hogy mondjuk ne 200pontoként kapjanaka z orik egy védő érték százalékot hanem mondjuk a két ország értékbeli különbsége per a kisebb ország mérete mondjuk. ennél lehetne jobbat is kitalálni, de azthiszme érthető miről beszélek.

Én 1/A-ban nem tudom mi van, de alacsonyabb csoportokban rengeteg az óriás varis, és a fél-elf vagy ember tolis, és elég jól működnek. És nehogy már messzebbről tudjanak tevékenykedni, a hadisok is nehézségbe ütköznek a távolra támadással.

director 02-14-2006 22:28

Quote:

Originally Posted by drhb
Én 1/A-ban nem tudom mi van, de alacsonyabb csoportokban rengeteg az óriás varis, és a fél-elf vagy ember tolis, és elég jól működnek. És nehogy már messzebbről tudjanak tevékenykedni, a hadisok is nehézségbe ütköznek a távolra támadással.

látod, ebből a hsz-ből tényleg látszik, hogy nem tudod mi van A-ban ;)

Half 02-15-2006 08:49

Beispirositattom majd Senkivel., mert pirosan nem tudok pirositani:D

drhb
Jah igazad van Aban a hadisokat kéne erősiteni.:D
Figyu gyere fel és csinálj egy félelf/Oriás/ember klánt.

Phoenix 02-15-2006 09:18

Igaz az A csopit még én sem ismerem, de ha ott ekkora a különbség, akkor legalább abban a csoportban lehetne változtatni, ha lejjebb nem is :)

director 02-15-2006 15:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Igaz az A csopit még én sem ismerem, de ha ott ekkora a különbség, akkor legalább abban a csoportban lehetne változtatni, ha lejjebb nem is :)

ezen nincs mit változtatni szerintem, mert az A-nak éppen ez a lényege:)

half: szerintem ezért nem jár piros.. egyszerűen nem tudta mit beszél:P

Half 02-16-2006 16:56

Quote:

Originally Posted by director
ezen nincs mit változtatni szerintem, mert az A-nak éppen ez a lényege:)
half: szerintem ezért nem jár piros.. egyszerűen nem tudta mit beszél:P

jo nem csak vicceltem nem akarom pirositani:D de akkro te ne adjal:D

director 02-16-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Half
jo nem csak vicceltem nem akarom pirositani:D de akkro te ne adjal:D

nem adtam, nyugi.. így is épp elég piros vagy;)

ez a téma meg szerintem tárgytalan teljesen.. :)

All times are GMT +1. The time now is 09:51.