![]() |
30. Köszönet
Ide jön majd egy felsorolás azokról, akik írtak a kézikönyvbe. Ha írsz valamit, ide írd meg azt, amilyen módon itt szeretnél szerepelni. Például teljes név, vagy csak becenév, ország neve, e-mail cím stb. Amit akarsz, azt adsz meg, amit nem akarsz, azt nem. :)
|
Nagy Péter (Pepa) magyar:sajtoslekvár (349129)
|
otto
magyar: Chichén Itzá (#445470) angol: Chichén Itzá (#17968) német: yperit (#39) |
Redback magyar:Redológia(#455305)
|
Dus: rdmke (#299306)
|
Én Gee vagyok :) És nem csak nekünk kéne megköszönni, hogy írtunk a kézikönyv-tervezetbe, hanem annak is kijár majd, aki azt a sokmindent átbogarássza, és megírja belőle a végleges verziót. Nem lesz kis munka. :)
Ezekből az országokból fórumozok, bár szerintem aki ezt a hozzászólást elolvassa, az úgy is tudta eddig is: angol: [2/B] (#16000) Leap Into Zodiac Arena német: [5/Y] (#80) Spieluhr román: [5/V] (#5419) Kékvérű Nemzedék magyar: [5/Y] (#438936) Villanyszámla:P :) |
Hali
Levi. Csak így egyszerűen. :D Országnevet nem írnék, majd az esetleges VIP-köröket privátban megírnám Atinak melyik orimba kérném. Ha megoldható. :) |
Zoli (vityu) magyar: BorzalmakVárosa (#199867)
|
Phoenix (Zotya)
Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834) |
A köszönetnyilvánításnál kérhetném, hogy az Artúr név után ne Levi álljon, mert így elég hülyén néz ki. Inkább két országom neve legyen ott, mint a többieknek:
Artúr: Pangea (#264251) Legoland (#64) (Queosia) Köszi |
All times are GMT +1. The time now is 17:04. |