![]() |
toplisták javalat
Van is egy ötletem:
mi lenne ha lenne toplista. A szerint, hogy ki milyen messze jutott regelés ideje szerint. 1.mennyit fordult 2.mennyi föld területen van kinek menyni a hirneve) negatív-pozitiv. És külön lenne az anarchista pl.: valaki a 5 hónapja reggelt, de már a 2/Bben van 1800 hekin és senki nincs Aban régebbi regeléssel és fölötte sincs senkiAban akkor ő lenne a top első. ha egy ember akkor top második igy tovább... meg párbaj eredményégre is lehetne |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Half: nem toom, sztem attól még lehet valaki nagy játékos, mert mlg nem régóta játszik. ;) |
Quote:
Meg azért is mert az ember szeret tájékozodni, hogy miben hol tart a játékban. |
Szerintem is jó lenne.Legnagyobb sorszámú orim van az egyik csoportban:) tehát szerintem vezetnék az egyikben biztosan:)
|
Quote:
első Toplista aszerint, hogy kinek mennyi személyisége van. második Toplista aszerint, hogy ki mikor regelt és ahhoz képest: Szóval ezt úgy kell értelemzni, hogy ha xy regelt 1.5 éve és van 3 személyisége már és a 4. csoportban van 500 órára a szintlépéstől Akkor az előtt ne legyen senki a pontlistában aki nincs közelebb a szintlépéshez és korában regelt. Tehát van egy példa Tuvalu(8) 2/B regelt valamikor Egér a Sajton(5) 1/A regelt x-kor mittomén (5) 1/A regelt y(<x)-kor valaki(3) 3/G regelt y-kor mégvalaki(3) 4/N x-kor akkor a sorrend atoplistán ha ez az öt ország az összes: Tuvalu Egér a Sajton mittomén valaki mégvalaki 3. Földterület szerinti toplista 4. Földterület szerinti toplista regelési időt beleszámitva ugyanúgy mint azmit a fordulásihoz irtam. Tehát: Az első az első a toplistán a második a második ha később regelt mint az első. A harmadik a harmadik ha Később regelt mint az előtte lévő orik bármelyike. Igy tovább... (Ez talán egy érthetőbb elmondása annak amit írtam:D a személyiségek szerinti toplistához Ott úgymüködne ha nincs fölöttem senki fordulásilag aki később regelt mint én akkro bekerülök az aktuális helyre a toplistában ) ötödik Legmagasabb hírnév -mert miért ne? eccerű emgcisnálni egy iylen toplistát. Topllista amőgy is csak a kiváncsiságot szolgálja hatodik Legnegatívabb hírnév:D hetedik Párbaj eredményeség első helyek-második helyek-harmadik helyek szumája számit. nyolcadik Párbaj eredményeség Sulyozva. Aszerint,h ogy ne számitson bele az a párbaj amiben nem vett részt az illető. Illetve ahol nem fejlesztett(mondjuk csak benézett a fórumra ottan) |
Szerintem a kékek pontlistája úgy lenne jó, hogy:
kék szám azon belül szint azon belül pontszám Ennél a listánál szerintem jobb a pontszám, mint a reisztrálás ideje. Nekem jó lenne, ha lenne ilyen lista, mert nem kéne kereső segítségével összeállítanom. |
Quote:
a nagy hírnévpont most semmit nem jelent, mert hozzád hasonlóan sokan csináltak milliónál nagyobb hírnevet, akár 1db tolival is. inkább be kéne vezetni, hogy csak azokra az akciókra járrjon hírnév, ahol ténylegesen nem csak bejutni sikerül, hanem eredményt is elérnek a tolik. (tehát nem 0-át lopnak) |
ez a toplista nem dicsöség lenne hanem érdekeség. a Hirnév értelmének javitására meg van másik topic:D
Különben azért szerintem sokan örülnének toplistáknak. Bár veszitema hitem teljesen el:( |
All times are GMT +1. The time now is 20:01. |