![]() |
02.05. Ha szinte mindig fent tudsz lenni
Mennyivel legyek bátrabb, ha szinte mindig gépközelben vagyok?
Milyen stratégiát célszerű alkalmaznom? Milyen fajokat célszerű választanom? Milyen épületeket célszerű tartanom? Egyedül, vagy szövetségben játsszak? |
Ha mindig gépközelben vagy és esetleg még pénzed is van, akkor érdemes egy jó kis orkkal megpróbálkozni (ha nem jön be, legfeljebb leújrázol, ha már nem 5-ösön vagy). Egyedül szépen lehet hasítani, főleg olyan csoportokban, ahol a nyers és az egységek ára nem túl magas. Én személyszerint most egy ilyet játszom egyik csopiban és eddig tetszik :)
|
szerintem, sokkal bátrabb lehetsz, mert szinte mindig látod, hogy kisérnek, ártóznak, lopnak. a stratégiának természetesen ott van az, hogy mindenki, ami neki tetszik, de szerintem az ilyen aktivitást illik kihasználni egy offenzív játékkal;)
fajnak ajánlanám, a már pool által említett orkot, a gnómot és óriást is, de a törpi sem elvetendő... ilyen aktivitás mellet szerintem tanyásan ilyet lehetne, márha megéri tanyásan: ház: 19% torony: 10% templom: 12-14% orknál lehet 10% kocsma: gnómnál, törpénél, orknál 10% kocsma, óriásnál 1% tanya: 13%, orknál 9-10% a faji vari miatt (de természetesen meg lehet próbálni a tf orikat is, az ork igazán úgy nyújt élvezetes játékot) barakk: akkor gnómnál törpinél minimum 39-40% barakk, orknál 42% óriásnál pedig 46%. ezek az értékek természetesen jelentősen eltolódnak, ha tf-ek vagyunk: ház: 19% torony: 10% templom: 12-14%, orknál 10% templom kocsma: gnómnál, törpénél, orknál 10% kocsma, óriásnál 1% raktár: 4-5% raki és akkor gnómnál, törpinél minimum 42-45%, orknál 47% óriásnál pedig 51-52%. és egy ilyen orit én mindenképp szöviben játszanék, mert egy aktív és jó játékoson egy szövi sokat lendít... |
All times are GMT +1. The time now is 01:18. |