Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   probléma a varázslataimmal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1970)

Gangrel 07-11-2007 09:48

probléma a varázslataimmal

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Mi lehet az oka, hogy egy adott országra nem tudok ártó varázslatot küldeni, illetve visszafordul rám.
Nincs tükörvarázsa, csak mágia védelme. A kereső varázsok bemennek.
Lehet nagyon egyszerű a válasz de én még nem jöttem rá. :D
A segítséget előre is köszönöm!

LordYsolt 07-11-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by Gangrel (Post 108577)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Mi lehet az oka, hogy egy adott országra nem tudok ártó varázslatot küldeni, illetve visszafordul rám.
Nincs tükörvarázsa, csak mágia védelme. A kereső varázsok bemennek.
Lehet nagyon egyszerű a válasz de én még nem jöttem rá. :D
A segítséget előre is köszönöm!

A faji varikat nem látod. Igy a tükörvarit se. Szóval azért fordúl vissza mert ember és rajta van a tükörvari

Synkel 07-11-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 108580)
A faji varikat nem látod. Igy a tükörvarit se. Szóval azért fordúl vissza mert ember és rajta van a tükörvari

Hehe, ott a pont:)

Gangrel 07-12-2007 07:22

Köszönöm! Tényleg fenn lehet a tükörvari, mivel ember... Na legalább megtanultam ezt is. :D

Gangrel 07-12-2007 07:40

Ja meg eszembe jutott egy másik kérdés is:
Miért van az, hogy a piacon sohasem sincs egy megvásárolható katonai egység sem?
Pedig a kereskedőnek pont ez lenne az egyik előnye szerintem.
Vagy ide az kell, h mások adjanak el, de ebben a csop-ban (5/q) nem teszik ezt? :confused:

tdomo 07-12-2007 07:43

Quote:

Originally Posted by Gangrel (Post 109019)
Miért van az, hogy a piacon sohasem sincs egy megvásárolható katonai egység sem?
Vagy ide az kell, h mások adjanak el, de ebben a csop-ban (5/q) nem teszik ezt? :confused:

Csak azt tudod megvenni, amit mások eladnak. Ha nincs katonai egység a piacon, és tudsz felesleget képezni, akkor el tudod adni igen jó áron. :)

bitboss 07-12-2007 07:44

Quote:

pontosan!
a piacon a többi valós játékos által berakott árukat (katonákat) találod. ha más játékos nem ad el, a rendszer nem tölti fel a piacot a vásárolni szándékozók kedvéért

demian 07-12-2007 09:04

Quote:

Valószínüleg a topban valaki nagyon fedez ilyenkor a kisebb csopikban minden katona elfogy pár nap alatt, ezeket az időszakokat érdemes kihasználni és 50k ért eladni a termelt katonákat (sima katonákat), vagy még egy elképzelhető változat van számomra: mindig akkor nézel ki a katipiacra, amikor a katipiacot uraló emberke felvásárolta a piacot.

Az első esethez még lenne kis megjegyzésem, de valószínűleg a többiek leszúrnának érte. :rolleyes:

Ati 07-12-2007 09:24

Quote:

Ennek egész pontosan mi a köze szerinted a varázslataidhoz? Szerintem az égvilágon semmi. Úgyhogy kérlek, hogy ha nem a varázslatokkal kapcoslatban kérdezel, akkor azt ne abban a témában tedd, aminek az a címe, hogy "probléma a varázslataimmal", mert azt hiszem, hogy jogosan várja el mindenki, hogy itt erről szóljon a beszélgetés, ne teljesen másról.

Köszönöm.

Stev 07-12-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by demian (Post 109031)
Valószínüleg a topban valaki nagyon fedez ilyenkor a kisebb csopikban minden katona elfogy pár nap alatt, ezeket az időszakokat érdemes kihasználni és 50k ért eladni a termelt katonákat (sima katonákat), vagy még egy elképzelhető változat van számomra: mindig akkor nézel ki a katipiacra, amikor a katipiacot uraló emberke felvásárolta a piacot.

Az első esethez még lenne kis megjegyzésem, de valószínűleg a többiek leszúrnának érte. :rolleyes:

Vagy valószínűleg a lassúban teljesen halott a katipiac, kb akkor vankin pár db, ha a hulla eladja a nyereség-katijait.

All times are GMT +1. The time now is 00:06.