![]() |
Magányos-farkasok elleni hadakozás
mit lehet kezdeni 1 MF el , aki bebetonozza magát ijj toronnyal ?
|
Quote:
|
Ha feltétlen el akarjátok intézni, szánjátok rá az időt, és télleg épüljetek a célnak megfelelően.
|
Quote:
Belefutotunk 1 fél elfbe 22000 varija volt nekem 29000 de nem tudtuk ártózni (alacsony katonai morál) toliba azonosan állunk , de hadba azt hittem jók vagyunk , de rá kellett jönnöm hiába nagy a seregünk , a sok plusz védelemmel 4 körönként 1 sereg fér be. Számomra érthetetlenül túl nagy védelmet kapnak az MF ek |
Quote:
Gyanítom, hogy igen keveset ártott, ha csak íjai vannak... |
Quote:
|
Sajnálatos módon egy bebetonozott elf magányos farkasról úgy pattannak le az ellenfelek, hogy azt öröm nézni.
Én így nyomom egy ideje, de már csak kevesen próbálkoznak. Az átépüléssel meg az a gond, hogy fentebbi szinten olyan sokba van, hogy nem igazán éri meg. Addigra pedig a huncut kis magányos farkas már ott sincsen. |
Quote:
|
Quote:
Csak a lényegét nem értem , ő miért kap 40% + ,mig 1 szövis toli , csak akkor tudja megvédeni magát , ha időben észlel , de minél feljebb jutsz , annál pontosabban inditják a támadás :)) , nem azzal van gondom , hogy MF ek bevanak védve , de valahogy számomra érthetetlen , hogy 16000 lóval , nem tudsz beütni 5000 ijj toronyban védelmet |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:58. |