Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Magányos-farkasok elleni hadakozás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1953)

fáy 07-05-2007 16:31

Magányos-farkasok elleni hadakozás

mit lehet kezdeni 1 MF el , aki bebetonozza magát ijj toronnyal ?

Kutyuleee 07-05-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 107672)

feltörni a diót:D mire valók a tolik, meg a varik??? beüthetetlen ori nincs:D ha nagyon akarjátok akkor épüljetek át a célnak megfelelően:D

Synkel 07-05-2007 16:43

Ha feltétlen el akarjátok intézni, szánjátok rá az időt, és télleg épüljetek a célnak megfelelően.

fáy 07-05-2007 16:45

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 107673)
feltörni a diót:D mire valók a tolik, meg a varik??? beüthetetlen ori nincs:D ha nagyon akarjátok akkor épüljetek át a célnak megfelelően:D

hát ez az.
Belefutotunk 1 fél elfbe 22000 varija volt nekem 29000 de nem tudtuk ártózni (alacsony katonai morál) toliba azonosan állunk , de hadba azt hittem jók vagyunk , de rá kellett jönnöm hiába nagy a seregünk , a sok plusz védelemmel 4 körönként 1 sereg fér be.
Számomra érthetetlenül túl nagy védelmet kapnak az MF ek

Ati 07-05-2007 16:47

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 107672)

Ööö, békénhagyni, és keresni olyan célpontot, akit le is tudsz szedni? ;)

Gyanítom, hogy igen keveset ártott, ha csak íjai vannak...

Steve 07-05-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 107676)
Számomra érthetetlenül túl nagy védelmet kapnak az MF ek

Szerintem pedig az az mf jobb játékos mint ti, illetve jobb orit tud csinálni ;)

csofika 07-05-2007 16:52

Sajnálatos módon egy bebetonozott elf magányos farkasról úgy pattannak le az ellenfelek, hogy azt öröm nézni.

Én így nyomom egy ideje, de már csak kevesen próbálkoznak.

Az átépüléssel meg az a gond, hogy fentebbi szinten olyan sokba van, hogy nem igazán éri meg. Addigra pedig a huncut kis magányos farkas már ott sincsen.

Steve 07-05-2007 16:53

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 107681)
Sajnálatos módon egy bebetonozott elf magányos farkasról úgy pattannak le az ellenfelek, hogy azt öröm nézni.

Én így nyomom egy ideje, de már csak kevesen próbálkoznak.

Az átépüléssel meg az a gond, hogy fentebbi szinten olyan sokba van, hogy nem igazán éri meg. Addigra pedig a huncut kis magányos farkas már ott sincsen.

OFF: mióta játszol? :)

fáy 07-05-2007 16:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107678)
Ööö, békénhagyni, és keresni olyan célpontot, akit le is tudsz szedni? ;)

Gyanítom, hogy igen keveset ártott, ha csak íjai vannak...

Tekik , ill pénz .
Csak a lényegét nem értem , ő miért kap 40% + ,mig 1 szövis toli , csak akkor tudja megvédeni magát , ha időben észlel , de minél feljebb jutsz , annál pontosabban inditják a támadás :)) , nem azzal van gondom , hogy MF ek bevanak védve , de valahogy számomra érthetetlen , hogy 16000 lóval , nem tudsz beütni 5000 ijj toronyban védelmet

Steve 07-05-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 107683)
Tekik , ill pénz .
Csak a lényegét nem értem , ő miért kap 40% + ,mig 1 szövis toli , csak akkor tudja megvédeni magát , ha időben észlel , de minél feljebb jutsz , annál pontosabban inditják a támadás :)) , nem azzal van gondom , hogy MF ek bevanak védve , de valahogy számomra érthetetlen , hogy 16000 lóval , nem tudsz beütni 5000 ijj toronyban védelmet

Te modntad hogy rosszabb a katmorálotok. Akkor meg azért is a rendszerben van a hiba? :)

All times are GMT +1. The time now is 14:58.