Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   minden ami angol hódító :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1939)

Redback 06-29-2007 18:18

minden ami angol hódító :D

Ide jöhet minden az angol hódítóval kapcsolatban!

Azt szeretném megtudni először ,mert a súgóban nem találtam hogy az angolban mikor van kv az 5/v-ben?

sasa 06-29-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 106448)

Azt szeretném megtudni először ,mert a súgóban nem találtam hogy az angolban mikor van kv az 5/v-ben?

asszem óra 18 körül.

Ati 06-29-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 106448)

Miért nem a "Queosia" részbe, angolul? Akkor be tudnának olyanok is kapcsolódni, akik nem magyarok.

Redback 06-29-2007 20:21

Nem tudok annyira angolul :(

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 106450)
Miért nem a "Queosia" részbe, angolul? Akkor be tudnának olyanok is kapcsolódni, akik nem magyarok.

Bocsi Ati de annyira nem tok angolul.Annyira tudok hogy eljácogassak vele de többet nem nagyon(mivel csak 8.-os vok) :S

Artúr 06-29-2007 22:28

Már hiányzott egy ilyen topik.

Én most épp egy nemzetközi szövit menedzselgetek és eddig megvagyunk. :) Szórakoztató külföldiekkel. :D Bár az angolom elég sovány ezért nem nyitottam a Q-s fórumban ilyen témát.

Aki spiller angolos megtehetné hogy feldob témát mert nekem van szövim aki olvasgatná, ha lenne mit. Viszont nem járatnám le magam a nyelvtudásommal, vagyis annak hiányával. :o

Ja, egy másik észrevétel a Queosia fórumról: Ha valami változás készül vagy fontosabb dologban folyik megbeszélés akkor a Q fórumra be lehetne tenni valami összefoglaló írást a végeredményről és a miértekről az előzményeket is kicsit elmagyarázva. Mert a változások ott csak megtörténnek de nincsenek megmagyarázva eléggé. (Pl. Elf változtatás)

Ami pedig még mindig hiányzik az a külföldiek segítése az elején. Madzin írt egy rövid bevezetőt az angol 1/A-s topikban. Azt le kéne porolni, esetleg javítani és minden új regisztrálónak elküldeni üziben. (501. hsz. volt) Hátha elolvassák....

Ati: Idönként beírhatnád, hogy mennyi az aktív ország angolban, hogy valami tendenciát lássunk már. Érdemes-e izzadni vagy nem? :D

Steve 06-30-2007 01:48

van Quosia blog, ott részletesen le vannak ezek írva.

Deni 07-16-2007 19:00

annyi kérdésem lenne, hogy használja vki ezt az Alexa toolbart?
mert én megpróbálkoztam vele, de a NOD32 esélyt sem ad rá, mivel akármit csinálok vele, csakazértis karanténba pakolja Alexát..
ötlet?

Redback 07-16-2007 19:02

Én akarom de, nekem nem műxik,mert amikor be akarom írni az adatokat a gömbe nem engedi :S

Ati 07-16-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 109951)
annyi kérdésem lenne, hogy használja vki ezt az Alexa toolbart?
mert én megpróbálkoztam vele, de a NOD32 esélyt sem ad rá, mivel akármit csinálok vele, csakazértis karanténba pakolja Alexát..
ötlet?

Nálam vagy 3 hónapig nem zavarta a NOD-ot, hogy fent van, aztán így 3 hónap késéssel észrevette, és onnantól nem lehetett neki megmondani, hogy hagyja már békén, én direkt akarom, hogy fent legyen. Ötlet: legközelebb asszem nem a NOD-ot fogom venni, mint vírusírtó. :(

Deni 07-16-2007 19:03

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 109953)
Én akarom de, nekem nem műxik,mert amikor be akarom írni az adatokat a gömbe nem engedi :S

he? :eek:
sztem nem ugyanarról beszélünk :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 17:25.