Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Csata útközben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1928)

Gazsy 06-26-2007 10:19

Csata útközben

Súgó:
"Ha egy adott célpont fele több, egymással szövetségben nem levő ország is tart, akkor egyik sereg sem nézheti tétlenül, hogy másnak is az általad kinézett országra fáj a foga. Ha ezek a seregek észreveszik egymást útközben, akkor egy előre nem látott csatára kerül sor. Minél közelebb vannak a támadó seregek egymáshoz és a célponthoz, annál nagyobb valószínüséggel keverednek egymással csatába."

Ezzel kapcsolatban:
Minap ugy alakult, hogy 18 seregünk ment egy célra. ezek közül volt 5 3 körös és 13 2 körös. Índított egy másik szövi is 2 körös támadást velünk egyszerre (sajnos):(

Az érdekesség:
az ellen serege nagyobb volt és eltakarította az összes seregünket...de ha az ellen 2 körös támadást indít akkor akkor hogy tudta leverni a 3 körös seregünket?????:confused::confused::confused:

összegzés:
adott országtól más távolságra lévő seregek hogy tudnak találkozni???
kicsit furcsának tartom...ez nme illik bele a Hód logikájába...

(ha van erre téma elnézést..átfutottam a témákat nem találtam...de rossz a szemem, így ha már létezik ilyen téma: elnézést érte.)

Tsobi 06-26-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 105415)
Súgó:
"Ha egy adott célpont fele több, egymással szövetségben nem levő ország is tart, akkor egyik sereg sem nézheti tétlenül, hogy másnak is az általad kinézett országra fáj a foga. Ha ezek a seregek észreveszik egymást útközben, akkor egy előre nem látott csatára kerül sor. Minél közelebb vannak a támadó seregek egymáshoz és a célponthoz, annál nagyobb valószínüséggel keverednek egymással csatába."

Ezzel kapcsolatban:
Minap ugy alakult, hogy 18 seregünk ment egy célra. ezek közül volt 5 3 körös és 13 2 körös. Índított egy másik szövi is 2 körös támadást velünk egyszerre (sajnos):(

Az érdekesség:
az ellen serege nagyobb volt és eltakarította az összes seregünket...de ha az ellen 2 körös támadást indít akkor akkor hogy tudta leverni a 3 körös seregünket?????:confused::confused::confused:

összegzés:
adott országtól más távolságra lévő seregek hogy tudnak találkozni???
kicsit furcsának tartom...ez nme illik bele a Hód logikájába...

(ha van erre téma elnézést..átfutottam a témákat nem találtam...de rossz a szemem, így ha már létezik ilyen téma: elnézést érte.)

Tudom ajánlani :)
http://forum.queosia.com/showthread....hlight=seregek

Gazsy 06-26-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 105418)

jogos köszönöm. bár a vaksági klauzula talán felment:D:D:D

de ha jól látom az lezárt téma...
bár lényegében találtam választ.... csatázhat két sereg akkor is ha jollehet köztük van vagy nyóc kör....
Ez jóó:) Szegeden agyonverlek miközben Pesten vagyok:D:D
ki érti ezt....

Tsobi 06-26-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 105421)
jogos köszönöm. bár a vaksági klauzula talán felment:D:D:D

de ha jól látom az lezárt téma...
bár lényegében találtam választ.... csatázhat két sereg akkor is ha jollehet köztük van vagy nyóc kör....
Ez jóó:) Szegeden agyonverlek miközben Pesten vagyok:D:D
ki érti ezt....

De ha találkozunk Cegléden,akkor sima ügy a pofozkodás :)

nyolcvan 06-26-2007 10:59

18 sereget szabályos kiküldeni egy országra? :eek:
ha mindegyik földszerzésre menne, akkor annak az országnak nem sok hekije maradna

ha mondjuk mindegyik lefele támadna, és ha egy támadás 3%nyi hekit visz, akkor:
0,97*0,97*0,97 ... 0,97= 0,577

vagyis elveszti majdnem területeinek a felét

Gazsy 06-26-2007 11:08

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 105425)
ha mindegyik földszerzésre menne, akkor annak az országnak nem sok hekije maradna

0,97*0,97*0,97...0,97= 0,577

Krónika: megnézztük éjjsel csatázott topban összesen vaolt tőlünk 3-5 óri 2 körre.... ugyhogy adott volt meggömböztük: üres ori...
nme érdekel mennyit veszít...:):):)
és az sem érdekel hogy minért bont valki 2500 hekit le egy oriban és mit talál ki..
2500-hekis ori volt összesen 9 bankja és volt és 2500 üres terület... innentől kezdve B topjában nem tulzottan nagy a választék ütnivaló országokból....
hár rámentünk rendesen....

Gazsy 06-26-2007 11:12

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 105422)
De ha találkozunk Cegléden,akkor sima ügy a pofozkodás :)

de ha Békéscsabán van Géza, akit szét akarunk pofozni mindketten, akkor nme valószínű hogy találkozunk Cegléden... legalább isnem, ha fontos Géza felpofozása... és sietünk mindketten, nehogy valaki más verje szét előttünk...

bár a modern technika e-mail bne is lehet pofont küldeni... pofonküldő szolgálat:):)

Remedy 06-26-2007 11:16

Quote:

Hat ez szerencsere nem igy mukodik, minel tavolabb kerul, annal kevesebb foldet viszel tole....

Gazsy 06-26-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 105429)
Hat ez szerencsere nem igy mukodik, minel tavolabb kerul, annal kevesebb foldet viszel tole....

igen télleg nme....:):)
amugy azé meglett az ütés mer a konkurencia anarchba került...:confused:
igy első 76 hekit hozott lefelé a 10. az csak 48-at:)

Xeper 06-26-2007 11:27

Quote:

Mikor még minden sereg fölfelé csapódott ha jól helyezkedtél, volt hogy egy ország 80%-át elcsatoltuk :D (JKSZezett ellenünk, mi így rendeztük :D )
Haszonszerzésért megy a sereg, nem 50 körről indítottuk (tehát nem a 'csak azért is' piszkálás), miért ne lenne szabályos?

All times are GMT +1. The time now is 18:34.