![]() |
Csata útközben
Súgó:
"Ha egy adott célpont fele több, egymással szövetségben nem levő ország is tart, akkor egyik sereg sem nézheti tétlenül, hogy másnak is az általad kinézett országra fáj a foga. Ha ezek a seregek észreveszik egymást útközben, akkor egy előre nem látott csatára kerül sor. Minél közelebb vannak a támadó seregek egymáshoz és a célponthoz, annál nagyobb valószínüséggel keverednek egymással csatába." Ezzel kapcsolatban: Minap ugy alakult, hogy 18 seregünk ment egy célra. ezek közül volt 5 3 körös és 13 2 körös. Índított egy másik szövi is 2 körös támadást velünk egyszerre (sajnos):( Az érdekesség: az ellen serege nagyobb volt és eltakarította az összes seregünket...de ha az ellen 2 körös támadást indít akkor akkor hogy tudta leverni a 3 körös seregünket?????:confused::confused::confused: összegzés: adott országtól más távolságra lévő seregek hogy tudnak találkozni??? kicsit furcsának tartom...ez nme illik bele a Hód logikájába... (ha van erre téma elnézést..átfutottam a témákat nem találtam...de rossz a szemem, így ha már létezik ilyen téma: elnézést érte.) |
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread....hlight=seregek |
Quote:
de ha jól látom az lezárt téma... bár lényegében találtam választ.... csatázhat két sereg akkor is ha jollehet köztük van vagy nyóc kör.... Ez jóó:) Szegeden agyonverlek miközben Pesten vagyok:D:D ki érti ezt.... |
Quote:
|
18 sereget szabályos kiküldeni egy országra? :eek:
ha mindegyik földszerzésre menne, akkor annak az országnak nem sok hekije maradna ha mondjuk mindegyik lefele támadna, és ha egy támadás 3%nyi hekit visz, akkor: 0,97*0,97*0,97 ... 0,97= 0,577 vagyis elveszti majdnem területeinek a felét |
Quote:
nme érdekel mennyit veszít...:):):) és az sem érdekel hogy minért bont valki 2500 hekit le egy oriban és mit talál ki.. 2500-hekis ori volt összesen 9 bankja és volt és 2500 üres terület... innentől kezdve B topjában nem tulzottan nagy a választék ütnivaló országokból.... hár rámentünk rendesen.... |
Quote:
bár a modern technika e-mail bne is lehet pofont küldeni... pofonküldő szolgálat:):) |
Quote:
|
Quote:
amugy azé meglett az ütés mer a konkurencia anarchba került...:confused: igy első 76 hekit hozott lefelé a 10. az csak 48-at:) |
Quote:
Haszonszerzésért megy a sereg, nem 50 körről indítottuk (tehát nem a 'csak azért is' piszkálás), miért ne lenne szabályos? |
All times are GMT +1. The time now is 18:34. |