![]() |
Mélyszabin nem kopik a föld.
Ma hipp-hopp megjelent B-ben alattam egy ország a 4. helyen, szerencsére elszabizott, pedig lehetett volna gondom belőle...:D
De a lényeg, hogy 3.637 hekije van/volt, szóval mélyszabi alatt nem kopik a földje a csopi max földjéig. Ez miért van? Ki tudja hány ország fog még előbukkanni itt-ott. Remélem, ott, mint itt :) Nem kellene a mélyszabisok földjét is elkoptatni? |
Ird meg uziben ki jelent meg :)
Egyebkent, furcsa, hogy ott nem kopik...en azt hittem, ott is... |
Nem :)
A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen. |
Quote:
|
Quote:
1, Sose a föld elvétele volt a cél a földvesztéssel, hanem hogy a pontlistában ne legyenek feletted szabis, magas hektáros országok. 2, A mélyszabi nem jelenti azt, hogy az illető ténylegesen szabin van/volt. 3, A szabadságos országok átszervezésével ez változni fog. Ez nem egy hirtelen most azonnal bevezetendő változás lesz, hanem majd a következő nagyverzió része. |
Quote:
Ez így lett kitalálva, ha ez problémát jelent, akkor akkor kellett volna jelezned, amikor erről igen hosszab folyt a megbeszélés. |
Azért kivi lennék rá, hány ország bújkál így itt-ott. Egy éjjel csak néznék ha megjelenne pár és szépen elkalapálnának. Ez az említett ország is simán le tudott volna ütni ahány tábi, annyi sereggel, szerencsére nem tette :D
De tudom, tudom, tartsak védelmet, még fényévekre a többi országtól is :P |
Quote:
|
Quote:
|
A pontlistából az kerül ki, akinek nincs vipje? és mennyi idő után?
|
All times are GMT +1. The time now is 03:20. |