Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mélyszabin nem kopik a föld. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1919)

Pool 06-23-2007 00:49

Mélyszabin nem kopik a föld.

Ma hipp-hopp megjelent B-ben alattam egy ország a 4. helyen, szerencsére elszabizott, pedig lehetett volna gondom belőle...:D
De a lényeg, hogy 3.637 hekije van/volt, szóval mélyszabi alatt nem kopik a földje a csopi max földjéig. Ez miért van? Ki tudja hány ország fog még előbukkanni itt-ott. Remélem, ott, mint itt :)
Nem kellene a mélyszabisok földjét is elkoptatni?

Szecsa 06-23-2007 02:46

Ird meg uziben ki jelent meg :)
Egyebkent, furcsa, hogy ott nem kopik...en azt hittem, ott is...

Valezius 06-23-2007 03:31

Nem :)

A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen.

Pool 06-23-2007 09:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 104804)
Nem :)

A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen.

Na oké, de aki van 2-3000 hekivel a max földje felett, az elszabizik, kiesik a pontlistából 3 hét után (vagy mennyi?), és így 504 heki minusszal megússza a dolgot...

Ati 06-23-2007 09:33

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 104795)
Ma hipp-hopp megjelent B-ben alattam egy ország a 4. helyen, szerencsére elszabizott, pedig lehetett volna gondom belőle...:D
De a lényeg, hogy 3.637 hekije van/volt, szóval mélyszabi alatt nem kopik a földje a csopi max földjéig. Ez miért van? Ki tudja hány ország fog még előbukkanni itt-ott. Remélem, ott, mint itt :)
Nem kellene a mélyszabisok földjét is elkoptatni?

Ez eleve így lett tervezve, és megbeszélve.

1, Sose a föld elvétele volt a cél a földvesztéssel, hanem hogy a pontlistában ne legyenek feletted szabis, magas hektáros országok.

2, A mélyszabi nem jelenti azt, hogy az illető ténylegesen szabin van/volt.

3, A szabadságos országok átszervezésével ez változni fog. Ez nem egy hirtelen most azonnal bevezetendő változás lesz, hanem majd a következő nagyverzió része.

Ati 06-23-2007 09:34

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 104827)
Na oké, de aki van 2-3000 hekivel a max földje felett, az elszabizik, kiesik a pontlistából 3 hét után (vagy mennyi?), és így 504 heki minusszal megússza a dolgot...

És? Ez miért zavar, ha egyszer úgy sincs előtted?

Ez így lett kitalálva, ha ez problémát jelent, akkor akkor kellett volna jelezned, amikor erről igen hosszab folyt a megbeszélés.

Pool 06-23-2007 09:58

Azért kivi lennék rá, hány ország bújkál így itt-ott. Egy éjjel csak néznék ha megjelenne pár és szépen elkalapálnának. Ez az említett ország is simán le tudott volna ütni ahány tábi, annyi sereggel, szerencsére nem tette :D
De tudom, tudom, tartsak védelmet, még fényévekre a többi országtól is :P

Ati 06-23-2007 10:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 104839)
Azért kivi lennék rá, hány ország bújkál így itt-ott. Egy éjjel csak néznék ha megjelenne pár és szépen elkalapálnának. Ez az említett ország is simán le tudott volna ütni ahány tábi, annyi sereggel, szerencsére nem tette :D
De tudom, tudom, tartsak védelmet, még fényévekre a többi országtól is :P

Ha nincs védelmed, akkor teljesen természetes, hogy beütnek. Az ilyen akciókat inkább támogatni kellene a védelem nélküli országok ellen. :)

Pool 06-23-2007 10:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104841)
Ha nincs védelmed, akkor teljesen természetes, hogy beütnek. Az ilyen akciókat inkább támogatni kellene a védelem nélküli országok ellen. :)

Azért ki ne írd kezdőlapra, hogy "mélyszabisok, gyertek elő" :D

Pomi 06-24-2007 12:34

A pontlistából az kerül ki, akinek nincs vipje? és mennyi idő után?

All times are GMT +1. The time now is 03:20.