![]() |
Iframe magassága
Azt szeretném megtudni hogy hogy lehet egy iframet megcisnálni úgy hogy alkalmazkodjon a benne lévő dokumentumhoz?Vagy esetleg helyettesíteni valamivel.Várom az ötleteket!
|
homályos ismereteim szerint meg lehet adni % ban is :)
|
oke meglehet adni. de ha a menümben a linkek abban a frameban nyitják meg oldal akkor hiába adom meg%-ban
|
Quote:
|
De nekem direkt egy iframeben kellene megnyílnia mert nem akarom hogy szegény user az egész oldal újratöltse.Vagy valahogy megoldani hogy egy bizonyos div-be töltődjön be az oldal.Valami javascriptel csak az a baj hogy a JS-t nem tom :S
|
Ennek mi lenne a gyakorlati haszna? Az 1-es menüpont egy 100x100-as helyen jelenne meg, a 2-es pedig egy 200x200-asban? Dehát akkor a 100x100 mellett is marad hely, mert a 200-as el kell, hogy férjen.
|
Nem.Hanem bal oldalt van egy menü középen meg egy div-ben egy iframe.Én azt szeretném megcsinálni hogy amire kattintanak az az iframben jelenjen meg és ne kell újra tölteni az egész oldal
|
Quote:
Persze ha középen van egy görgetősáv, no az eszméletlen ronda tud lenni, szóval az valóban kerülendő......... :) De ha a legnagyobb tartalmadhoz igazítod a méretet, akkor ez nem lehet gond. |
Mi a különbség a frame is az iframe között?
|
Igen erre én is gondoltam de ha a legnagyobb cikkem pl 50 soros mert egy nagyon hosszú hír, a legrövidebb meg 10 sor mert csak egy letöltés ismertető akkor 40 sor tök üresen az sztem csúnya :S
|
All times are GMT +1. The time now is 13:06. |