Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Miként jelennek meg az építés alatt levő területek az éplistán? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1909)

Tsobi 06-19-2007 22:59

Miként jelennek meg az építés alatt levő területek az éplistán?

Üdv Mindenkinek !! : )
Szeget ütött a fejemben egy nagyon egyszerű,ám annál fogósabb kérdés:
Ha támadni készülök és nézek az ellennél éplistát,akkor ugye látom milyen épületei vannak. De mi van akkor,ha neki van építés alatt lévő területe. ..?
Azt a lista üres hekiként vagy már a kész épületként jeleníti meg?

Nem sürgős a válasz,csak eltűnődtem a dolgon .. :)

Remedy 06-19-2007 23:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 104049)
Üdv Mindenkinek !! : )
Szeget ütött a fejemben egy nagyon egyszerű,ám annál fogósabb kérdés:
Ha támadni készülök és nézek az ellennél éplistát,akkor ugye látom milyen épületei vannak. De mi van akkor,ha neki van építés alatt lévő területe. ..?
Azt a lista üres hekiként vagy már a kész épületként jeleníti meg?

Nem sürgős a válasz,csak eltűnődtem a dolgon .. :)

Sehogy nem jelennek meg, ilyenkor bizony tippelned kell a gombbol/pontszambol, hogy vajon mennyi hianyozhat, es epp mi epulhet...

Tsobi 06-19-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 104051)
Sehogy nem jelennek meg, ilyenkor bizony tippelned kell a gombbol/pontszambol, hogy vajon mennyi hianyozhat, es epp mi epulhet...

Tehát ha a hekiszám a gömb és az éplista között nem stimmel,akkor valószínű,hogy építés alatt van gömbheki-éplistaheki hekije?

Remedy 06-19-2007 23:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 104052)
Tehát ha a hekiszám a gömb és az éplista között nem stimmel,akkor valószínű,hogy építés alatt van gömbheki-éplistaheki hekije?

Sot, biztos :)

Tsobi 06-19-2007 23:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 104053)
Sot, biztos :)

Köszi Remy :)
Neked hiszek :)

Kutyuleee 06-19-2007 23:14

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 104054)
Köszi Remy :)
Neked hiszek :)

Nem kell Remynek hinni, elég hozzá a józan paraszti ész:p

Tsobi 06-19-2007 23:18

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 104055)
Nem kell Remynek hinni, elég hozzá a józan paraszti ész:p

Épp azzal próbáltam gondolkodni .. csak zátonyra futottam ...
Hisz nekem a logika azt diktálja,hogy ha a tolvajok felmérik az épületeket,akkor nyilván látják,hogy az építés alatt levő területeken mi épül,mi lesz ... tehát már a kész épületként jelentik le azt ..
Ami építés alatt van,az nem lehet üres,nyilván .. de badar tolvajokat nem tartok,szóval nekem jelentsék má' ! :)

Kutyuleee 06-19-2007 23:20

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 104057)
Épp azzal próbáltam gondolkodni .. csak zátonyra futottam ...
Hisz nekem a logika azt diktálja,hogy ha a tolvajok felmérik az épületeket,akkor nyilván látják,hogy az építés alatt levő területeken mi épül,mi lesz ... tehát már a kész épületként jelentik le azt ..
Ami építés alatt van,az nem lehet üres,nyilván .. de badar tolvajokat nem tartok,szóval nekem jelentsék má' ! :)

Hát ha neked van ásva egy alap meg lerakva pár kő, mond meg hogy az ház, lesz,kocsma, raktár esetleg egy kis parókia:D:D

Tsobi 06-19-2007 23:29

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 104058)
Hát ha neked van ásva egy alap meg lerakva pár kő, mond meg hogy az ház, lesz,kocsma, raktár esetleg egy kis parókia:D:D

Az építkezésre felhalmozott nyersanyag mennyiségéből azért lehet következtetni,hogy mi fog épülni ...

Kutyuleee 06-19-2007 23:31

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 104059)
Az építkezésre felhalmozott nyersanyag mennyiségéből azért lehet következtetni,hogy mi fog épülni ...

feltéve, ha direkted nem visznek oda mindenből többet a tolvajok félrevezetése és a "megbizható" munkások miatt:p

All times are GMT +1. The time now is 23:28.