![]() |
Területfoglalás kiírása
Az lenne a javaslatom, hogy amikor kiírja hogy pl:
****(#****) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő területeket elvesztetted: 5 ház, 12 barakk, 2 bank, 1 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 22 elit. Ekkor kiírná hogy összesen mennyit vesztettél, csakúgy mint mikor te foglalsz területet. Ezt megtehetné pl ilyenformán: ****(#****) országa megtámadott. A csatát sajnos elvesztetted, így nem lehetett megállítani a földszerzést. Több órányi csata után hazaindultak, de a következő 20 hektárt elvesztetted: 5 ház, 12 barakk, 2 bank, 1 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 védő, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 22 elit. |
Jó ötlet, támogatom.
|
Támogatom én is
|
De ha egyszer az eseményeknél ki van írva? Csak 1kattintás és látod.
Szóval ezt a javaslatot is teljesen fölöslegesnek érzem, de persze nem zavarna. :) |
Quote:
|
Quote:
Akkor ott is legyen kiírva, hogy mennyit kaptűl belőle? Ott talán még értelme is lenne, bár egy kis összeadás senkinek sem árt. :) |
Quote:
Támogatom! De nyitottam egy ugyanijen topicot a pusztításra, hogy ott is írja ki mennyi épületet vesztettél, de az a topic is feledésbe merült. |
Támogatom én is, tisztább és átláthatóbb lenne.
|
Jó ötlet, de szerintem teljesen fölösleges.
|
Támogatom én is, bár eddig is jól megvoltam nélküle és ezután is meglennék ha nem kerülne be.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:59. |