![]() |
Magic Attack
Sziasztok!
Ezzel a témával a kezdők, azaz a magam játékát is szeretném segíteni. :) A kérdésem a mágiával volna kapcsolatos. Ki, mikor, miért, melyik támadóskillt tartja a legjobbnak? Egy kataklizmikus sorozatnál melyik varázslattal érdemes kezdeni? Valamint egy szavazást is belekombinálnék, melynek a kérdése: Melyik az általad leggyakrabban használt támadó varázslat? |
Quote:
Akkor legalább magyar címet adj neki, mert igy csak az olvassa aki tud angolul nagyrészt. |
Quote:
|
Földrengés.
Sokkal egyszerűbb úgy támadni, ha az egyik hadis 3körre kerül... :) |
Nagyban ellenfélfüggő, rengés vagy golyóbis! A voks azért a rengésre ment.
|
Hát azért sztem elfért volna egy felfedés is a listába :D
Vihart/szárazt csak 2 esetben használok, 1, a nagyon élezett orikon (ott inkább a vihart) 2 a kezdőkön akik nem tartanak varázslót (utobbik csak 1x kapják meg frissités nélkül és általában csak szárazat...:D) Golyóbist Elfekre, mert a hatásfoka nem túl nagy, csak infószerzésre érdemes szerintem. Tolvajok mérgezését azokon szokásom akiknek lopkodják az óriásom. A Rengésnek van még sok értelme mert 3körröl lelehet hozni pacienseket 2körre, vagy éppen leküldeni 3körre helyzettől függően, ráadásul ha jókor csinálja az ember és nem figyel az ellen, akkor egész jó kis következményei lesznek: csökken a sereg. ha alaphelyzetben is szar morálja volt, akkor a kat.morálra is kihat már, szal elég hatásos tud lenni:D |
tolvajok felfedése tolik ellen :)
rengés hadis ellen :) nagyon elezett orias hadisok ellen vihar |
Elég egyöntetűen vezet a földrengés. :)
A kérésem az volna, hogy írjatok számadatokat a varázslatokhoz, ki milyen emlékezeteseket szakított bizonyos orikon. :) Írjátok meg mennyi varival támadtatok, hány körre, mennyivel csökkent az ellen morálja, hány épület dölt össze, golyóbisnál mennyien égtek össze, stb. Viharnál az érdekel, hogy hány hektár alapterületű volt az ország és ennek függvényében mekkora volt előre láthatólag a 0,5%. |
Mivel általában hadis országokkal játszom, ezért én leggyakrabban a tűzgolyót és a földrengést használom. Tűzgolyót akkor, ha kétséges, hogy beférek, földrengést meg akkor, ha vissza akarok valakit húzni két körre.
|
Főleg a földrengést használom én is, a többi nem minden esetben olyan hatékony, de a rengéssel szinte mindig szív az ellen.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:59. |