![]() |
Bányák termelése elfnél
Nem mintha problémát okozna nekem, csak kicsit érdekesen számolódik ki:
1 bányával termelek 4-et 2 bányával termelek 9-et 3 bányával termelek 16-ot, ami azt jelenti, hogy az első bánya termel 4-et, a második 5-öt, a harmadik 7-et. Igaz, van 199 db bányateki (5% plusz termelés), emlékeim szerint 19 tekivel (1% plusz termelés) a fentihez képest csak annyi az eltérés, hogy három bánya 15-öt termel, azaz a harmadik 6-ot. Hogy tudja a program ezt így összekerekítgetni? :D Upsz, kimaradt, hogy gazdálkodó személyiségű az ori. |
nekem elég fura az ahogy számoltál, de nekem valahogy ez jött ki:
1 bánya:7*0,7=4,9 3 bánya:4,9*3=14,7 +5% teki =15,435~15 De lehet hogy én számolok rosszul.:rolleyes: |
Ajánlom ezt a topicot:
http://forum.queosia.com/showthread....ght=k%E9pletek |
Köszi!
Bár, ott meg mindhárom esetben eggyel többnek kellene kijönni. |
Quote:
Szvl lehet így: levágás(levágás(levágás(épület x termelés x teki) x faji bónusz) x személyiség) Pl.: a 2 bánya, 5% teki, gazdálkodó elf esetben: 2 x 7 x 1,05 = 14,7 ≈ 14 14 x 0,7 = 9,8 ≈ 9 9 x 1,1 = 9,9 ≈ 9 Kár, hogy ezt nem tudom hozzáírni már az eredeti témához. :( |
Princ, köszi! :)
Így tényleg minden kijön. |
nem igazán ide, de máshol nem találtam neki, helyet, bocsánat.
Opera nevű böngészőt használok, és jól kijövünk meg minden
de ha belépek és van üzi, fórum vagy bármi akkor az villog, amint azonban elolvasom, még mindig villog. ha benn vagyok és történik nem kezd el villogni... szóval a belépéskori állapotot tartja... tudnátok ezt orvosolni? köszi. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:56. |