![]() |
meg egy elfes topic
a kerdesem az lenne, hogy nem lett-e tulsagosan ellehetetlenitve az elf szovibe lepese? (elvegreis elegge haszontalan egy faj lett szegenybol) mivel most tertem vissza ropke fel ev utan ezert eleg meglepo volt az, hogy az oreg elf orim mennyire lenezett egy orszag lett :D
szoval aki tudja, hogy most elffel megis mit lehet kezdeni attol otleteket varok (esetleg fedezgessek es fellepesnel uj faj?) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ha valaki szövetségben játszik, akkor valószínüleg akciódúsabb játékot szeretne, és nem csak úgy beállni, hogy védekezzünk, és mellesleg vannak szövijeim is. Szövetségen belüli játékra valami olyan fajt javaslok, amivel a mások elleni akció sokkal hatékonyabb, hiszen azért vagy szöviben, hogy ilyeneket tegyél.
Kivéve, ha egy békés szövi összeáll, de ennek igazából sok értelmét nem látom, akkor már inkább az állandó +40%. |
sziasztok.
szerintem ne szövizz. én úgy érzem,hogy jó ez így csak tényleg arra kell használni az elfet,amire a lelke hagyja. eddig lubiczk volt az életünk. mf-ként szuperül müködik.továbra is. |
Quote:
|
jaja
Quote:
az oroszlánokrol pedig annyit,hogy nem csak meztelenül ,hanem félkézzel,és összekötött lábbbal.:D de mindig lecc valahogy |
Lopkodásra ideális az ember vagy a félelf. Az elf nem arra van kitalálva.
|
Quote:
Másrészt a finomítások sokat javítottak az elf "használhatóságán", szöviben varisként továbbrais megállja a helyét (Most tuti jön az, hogy elf varis, milyen marhaság az... pedig nem is akkora hülyeség.).:) |
Quote:
|
Quote:
Annó se abból állt az életem, hogy boldog boldogtalant lerengettem.;) Viszont a toli felfedés egencsak hasznos... lopjon szét valaki úgy egy elfet, vagy a szövijét, hogy a készültsége mindig minuszos.:p Innentől már az elf varis nem is annyira haszontalan... Tud a tolikkal szemben védekezni és állítlag beüthetetlen is tud közben maradni, bár ezt még nem próbáltam.:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:13. |