Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szövitársak kintlévő árúja. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1853)

Fusio 05-29-2007 00:25

Szövitársak kintlévő árúja.

Szerintetek jó ötlet lenne ha meglehetne nézni ,hogy a szövitásnak mi van kint a piacon éppen?Ez csupán érdekeség lenne,vagyis én szivesen nézegetném a többi társ vagyonát,ha épen nincsenek gépközelben:D:D
És ezt is ki és be lehetne kapcsolni mint pl. a "Szövetségeseim láthatják a fontos eseményeimet "
És sztem ez a kis ötlet könnyen kivitelezhető lenne...
Vélemények?:)

J.Ati 05-29-2007 00:54

Szerintem kérd meg,hogy másolják be a szövifórumra neked a piacon levő cuccaikat.
Csak nem vernek át téged:D
Én nem támogatom!

Tsobi 05-29-2007 02:15

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 99359)
Szerintetek jó ötlet lenne ha meglehetne nézni ,hogy a szövitásnak mi van kint a piacon éppen?Ez csupán érdekeség lenne,vagyis én szivesen nézegetném a többi társ vagyonát,ha épen nincsenek gépközelben:D:D
És ezt is ki és be lehetne kapcsolni mint pl. a "Szövetségeseim láthatják a fontos eseményeimet "

De legalább már nem a megbeszélésekben van :D

Békés 05-29-2007 06:44

Quote:

Ha kérdezi szívesen megmondom, de a tudtomon kívül senki ne kotorásszon a bukszámban.
Mert ilyenkor jönne az hogy ugorjunk bele egy háborúba, a szövitárs gazdag majd finanszírozza. Ha meg nem, akkor vitát gerjeszt csak a szövin belül.
Ha annyira akarod ígyis kideritheted egy kis odafigyeléssel.
Ráadásul az emberek pletykásak, mennének az üzik:
"Vigyázz mert a szövim milliárdos, rádálldozunk pár száz millát ha nem maradsz nyugton."
Kaptam énis egy ilyen üzit és háromnap alatt felvolt mérve, kifosztva a fenyegető szövije:)
DDD

Fefe013 05-29-2007 07:41

Sztem is felesleges, ha szöviben vagyok nem kell kérdeznem se, h kinek mennyi pénze van......;)
Általában:D:D

Kubbi 05-29-2007 08:01

Quote:

Nekem tetszik.
Szeretem a saját vagyonomat is nézegetni. :D
Nagyságrendileg úgyis mindenki tudja melyik szövijénél mennyi tartalék van. Piacolásnál meg hasznos lehetne, annak aki ki tudja használni. :)
Quote:

Originally Posted by Békés (Post 99371)
"Vigyázz mert a szövim milliárdos, rádálldozunk pár száz millát ha nem maradsz nyugton."

Aki ilyen, az valahogy sose szokott gondot okozni senkinek. Az értelmes szövi nem reklámozza, hogy így ennyi pénzem van, meg úgy ennyi pénzem van...;)
Ha meg ilyen szövijeid vannak, akkor meg le tudnád tiltani. :D
Nekem tetszik ez az ötlet.

Steve 05-29-2007 08:13

Az előzőt annyiban egészíteném ki, hogy van amikor meg a pletyka a csopiban, hogy jön felfelé egy gazdag szövi... az ötlet maga van ainek jó van akinek nem de Én spec nem tartom elengedhetetlennek. Ha fontos tételt raktok ki javaslom beszéld meg a szöviddel hogy kipakoláskor rakja ki a szöviforumra. ha meg nem fontos akkor lehet nemis érdemes látnod :)

Fefe013 05-29-2007 08:22

Ja, meg ha a szövi együtt piacol, akkor úgyis piacralépésenként beírja mindenki az infókat a piacról a szöviforumba.

Grabi 05-29-2007 08:51

én támogatnám. az nem ellenérv, hogy a szövim ne tudja a piaci dolgaimat. ez csak mesterséges szövikre igaz, akik tekiírásért szöviznek össze akár 199en, akár a topba. de azért rendes szövibe ugye nincs ilyen...

én örülnék neki, sok bosszúságot okozott már, hogy néztem ki a csuda pakol állandóan alám, erre mondja a szövim, hogy vmelyik idióta megint alápakolt és bemásolta...én meg mondtam, hogy hát ez bizony nagyon jó áru és feltétlen vedd meg ;)

Kubbi 05-29-2007 08:58

Persze nagyobb tételnél szöviket megkérdezem, de nem mindig vannak benn, hogy válaszoljanak is. :)
Pl: visszajön az áru a piacról, van 1 köröm rá, hogy visszategyem.

All times are GMT +1. The time now is 09:09.