![]() |
Szövitársak kintlévő árúja.
Szerintetek jó ötlet lenne ha meglehetne nézni ,hogy a szövitásnak mi van kint a piacon éppen?Ez csupán érdekeség lenne,vagyis én szivesen nézegetném a többi társ vagyonát,ha épen nincsenek gépközelben:D:D
És ezt is ki és be lehetne kapcsolni mint pl. a "Szövetségeseim láthatják a fontos eseményeimet " És sztem ez a kis ötlet könnyen kivitelezhető lenne... Vélemények?:) |
Szerintem kérd meg,hogy másolják be a szövifórumra neked a piacon levő cuccaikat.
Csak nem vernek át téged:D Én nem támogatom! |
Quote:
De legalább már nem a megbeszélésekben van :D |
Quote:
Ha kérdezi szívesen megmondom, de a tudtomon kívül senki ne kotorásszon a bukszámban. Mert ilyenkor jönne az hogy ugorjunk bele egy háborúba, a szövitárs gazdag majd finanszírozza. Ha meg nem, akkor vitát gerjeszt csak a szövin belül. Ha annyira akarod ígyis kideritheted egy kis odafigyeléssel. Ráadásul az emberek pletykásak, mennének az üzik: "Vigyázz mert a szövim milliárdos, rádálldozunk pár száz millát ha nem maradsz nyugton." Kaptam énis egy ilyen üzit és háromnap alatt felvolt mérve, kifosztva a fenyegető szövije:) DDD |
Sztem is felesleges, ha szöviben vagyok nem kell kérdeznem se, h kinek mennyi pénze van......;)
Általában:D:D |
Quote:
Szeretem a saját vagyonomat is nézegetni. :D Nagyságrendileg úgyis mindenki tudja melyik szövijénél mennyi tartalék van. Piacolásnál meg hasznos lehetne, annak aki ki tudja használni. :) Quote:
Ha meg ilyen szövijeid vannak, akkor meg le tudnád tiltani. :D Nekem tetszik ez az ötlet. |
Az előzőt annyiban egészíteném ki, hogy van amikor meg a pletyka a csopiban, hogy jön felfelé egy gazdag szövi... az ötlet maga van ainek jó van akinek nem de Én spec nem tartom elengedhetetlennek. Ha fontos tételt raktok ki javaslom beszéld meg a szöviddel hogy kipakoláskor rakja ki a szöviforumra. ha meg nem fontos akkor lehet nemis érdemes látnod :)
|
Ja, meg ha a szövi együtt piacol, akkor úgyis piacralépésenként beírja mindenki az infókat a piacról a szöviforumba.
|
én támogatnám. az nem ellenérv, hogy a szövim ne tudja a piaci dolgaimat. ez csak mesterséges szövikre igaz, akik tekiírásért szöviznek össze akár 199en, akár a topba. de azért rendes szövibe ugye nincs ilyen...
én örülnék neki, sok bosszúságot okozott már, hogy néztem ki a csuda pakol állandóan alám, erre mondja a szövim, hogy vmelyik idióta megint alápakolt és bemásolta...én meg mondtam, hogy hát ez bizony nagyon jó áru és feltétlen vedd meg ;) |
Persze nagyobb tételnél szöviket megkérdezem, de nem mindig vannak benn, hogy válaszoljanak is. :)
Pl: visszajön az áru a piacról, van 1 köröm rá, hogy visszategyem. |
All times are GMT +1. The time now is 09:09. |