![]() |
Hullának teki vagy nem ?
Császtok!
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy a véleményem kifejtsem egy gondról ami sztem az majd meglátjuk sztetek is az e legalábbis nem gond csak nem értem. A következő lenne az : Ugyebár a hullák nem tudnak tekercset használni csak akkor ha tudós de az milyen dolog hogy tudós ként tud 5% ot akkor hirtelen megtanulja? elvégre azis tekercs szoval sztem vagy azt kellene csinálni, hogy: -elvenni a tudos személységet tőlük vagy - adni vmennyi teki használatot neki nemtudom hogy ti hogy vagytok vele de sztem ezigy érdekes. Nem azért irtam ezt mert nagy hulla elenes vagyok vagy hasonló csak ez igy nem reális sztem persze majd kiderül. Várom a véleményeket. |
Ööö... súgó :)
|
nem az hogy ö sugó nem az hogy nem értem csak ez igy hülyeség me alapba nem tud használni utánna meg hirtelen tudja szoval ez igy nemtom de nem a legjobb
|
Jobb lesz a javaslatodtól a játék? Akkor meg mi értelme?
Remélem hamarosan bevezetésre kerül az a cucc, ami gátat fog vetni a sok fölösleges megbeszélésnek :) |
Szerintem jó úgy ahogy van. Amúgy elég kevés hullát láttam, aki ezt a személyiséget választotta volna magának.
|
Az igazat megvallva,ha már nyitok egy ilyesfajta topicot,akkor előtte utánaolvasok a dolgoknak .. ha látom,hogy van egy topic az idegesítő megbeszéléseknek,amiket a vissza nem olvasók nyitnak,akkor meggondolom,hogy egyáltalán nyitok-e .. és ha megteszem,akkor nem lenne-e jobb az Általános beszélgetések hódítós témák -ba ...
Na mindegy .. a válasz egyébként annyi,hogy a tudós személyiség ezt a hatást váltja ki minden fajból,akkor ha ez a VALÓSÁGGAL ütközik is,miért legyen kivétel a hulla... |
lehet szavazni ???:)
, vagy nemre tenném a voksomat :)))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Riszpekt Ati, ha tudnek kapnal egy zodet :) Azon filoztam egyebkent hogy baromi megteveszto a topikok bekategorizalasa, uj felhasznalo csak annyit lat hogy Megbeszélések, ebbol nemigazan derul ki, hogy ide a fejlesztessel kapcsolatos dolgok kerulnek es nem azt kell megbeszelni hogy hulla meg teki. Eppen ezert a Fejlesztes mint nagyobb temakor feltuntetesenel kilehetne hangsulyozni, hogy ELSOSORBAN TAPASZTALT JATEKOSOK VELEMENYET VARJUK (es baratai), valamint maga a Megbeszelesek szavat is lelehetne cserelni valamire ami jobban kifejezi hogy ide mi kellene keruljon. Lehet hogy ilyen ecceruen meglehetne oldani a forum regisztracio meg topiknyitas problemajat... |
All times are GMT +1. The time now is 21:16. |