![]() |
Miért hagyták el egységek a seregemet?
Ma beléptem az országomba, és a következöket látom:
-elhagyta a seregedet X katona -országodat elhagyta Y varázsló [SIZE="2"](nem idézet)[/SIZE] -felfedeztél Z területet Megijedtem, hogy valami ártó dolog törtét amig oda voltam, amikor erre vonatkozó üzenetet nem találtam mentem és szétnéztem az országomban ellemöriztem mindent. Végül kiderült, hogy nem is ment el senki, és különben is böven van helyem. A kiírás szerint a három eseményt ugyanabban a percben és másodpercben hajtotta végre a rendszer. Rossz tréfa volt, de miért? |
Quote:
|
Quote:
|
gondolom túl képeztél... nekem is kiirja hogy elment x katona minden körben mikor televagyok, csak képzés jött be...
|
Quote:
Tipikus jelenség, amikor van 1000 varázslód, bejön 100 képzésről, de nekik már nincs hely, ezért kiírja, hogy elment 100 varázsló. Ekkor megmarad az 1000, ha nem nézted, hogy 100 volt képzésen. |
Quote:
|
Quote:
|
A következő okok miat írtam:
-Mind a katonáknál, mind a varázslóknál több mint tíz százalékos hely többlettel rendelkeztem az ellenőrzéskor. Építkezésből nem keletkezhetet hely többlet, mert nem építettem. -kb. 2%-os elvándorlás jelzet a gép. - a varázslóim száma kerek volt, így könnyen tudtam ellenőrizni -intézőben a legfelsőbb helyeken vannak. Nem jelzet a gép lakoság elvándorlást, vihart, földrengést. - a tekercsromlást pedig azért zártam ki, mert nem írtam annyit, hogy az 10%-os hely többletet biztositson. (ja és ezt ellenőriztem legelőször) Köszönöm mindazoknak akik elolvasták végig az írásomat, hogy nem gondolták azt, hogy alaposabb ellenőrzés nélkül fordultam a forumhoz.:o A többieknek meg csak annyit, hogy írás előtt nem árt az olvasás. |
Quote:
Quote:
De ha elküldöd pirivibe az akkori eseménylistád mondjuk arra a 12órára (lehet kevesebb is azér:)) akkor megpróbálok segíteni;) |
Hasonló a problémám. Ma délután a következők történtek:
Hogy nem volt elég hely éppen, azt tudom. Azt nem értem, hogy a HT miért nem adta el a 147 katonát. Még most sem használtam el minden piacralépést... a lovasokat viszont hajlandó volt eladni. És az is rejtély, miért kapok néha infót a körváltás alatti népesség-növekedésről (egyébként folyamatos népességfogyással küzdök, pedig a nép makkegészséges és a morál is jó - fogalmam sincs mitől lehet :(). Előre is kösz a segítséget! Én már kifogytam az ötletekből. :confused: |
All times are GMT +1. The time now is 22:35. |