![]() |
tul sok a vari
sztem a templomokba nem kéne elférnie ennyi varinak mivel a nagy számuknál fogva pl egy tolvajnak semmi esélye hogy megölje őket mivel a nagy létszámtol sokkal több tolit kinyirnak egy varázslattal mitn egy toli egy akcioval
szerintem azért más ez a játék emrt van sok különböző dolog benne és ki kéne ezeket egyensulyozni.ezt pl tp-ből mondom mivel semmi esélyem se volt 20k vari ellen 10k tolvajjal akkor meg minek ide a tolvaj? |
Quote:
ne varit próbálj ölni hanem vedd el a tekercseit;) *és még egy téma a megbeszélésekben a nehezítés érve mellett:)* |
Quote:
|
1.Nem egy tolinak kell elintézni a varist,mert "álltalába" a varisok oriások szoktak lenni,az meg köztudod h semmi eslély egy tolinak a varival szembe:)(habár minden pénz kérdés:) )
2. választás ne légy toli:) de az nem megoldás h kevesebb férőhely,jó így ahogy van:):) |
Quote:
és potn ez a léyneg hogy legyen esélye miylen jomár hogy csinálnak ebbe vmit hogy ne legyen esélye vagy akkor a toliknak több hely vagy nagyobb hatékonyság variölésnél.vagy pl a földrengéshez kéepst is a gyujtogatás fing mivel csak ház meg enekm eddig max 4 ház volt pedig elég sokt olim volt egy földrengés meg visz mindent m,eg morált is.és ime ez tényleg a kiegyensulyozott játékok királya |
A te esetedben azert nem relevans a ferohelykulonbseg a kocsma es a templomok eseteben, mert tolvajok ellen a tolvajok vedenek, varazslok ellen meg a varazslok.
Magyarhangja, neked is sok varazslod fer a templomba, ha eleget tartasz akkor nemfognak tudni varazsolni rad. Bar nem relevans, de ittis hozzatennem, es mostmar csinalok screenshotot is, hogy nemhulyeseget beszelek, kicsit megint szetvan csuszva a forum. bar lehet csak nalam es csak bizonyos rokaval.. |
Quote:
meg nem arrol ebszélek hogy tolival kivédjem a tolit emrt az könnyű hanem hogy tolival a varit |
Quote:
Én csak neked mondom,h ne legyél toli ha nem birod a kiképzést:D Meg van mindenek az ellenszere ugyan ugy a varik ellen is van:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:34. |