Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Témák mellőzése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1835)

Ati 05-25-2007 20:57

Témák mellőzése

Sziasztok!

Telepítettem egy új modult a fórumhoz, ami az egyes témák mellőzését teszi lehetővé.

Ez azt jelenti, hogy az általad kiválasztott mellőzött téma nem jelenik meg az új hozzászólások listájában, sem a témalistában. (A címlapon ettől még megjelenik, ha ott van a legújabb beírás.)

Ezzel a számodra nem olyan fontos témákat figyelmen kívül hagyhatod (mellőzheted :)).

Téma mellőzése: az adott téma "Téma lehetőségei" (Thread tools) részben: Téma mellőzése (Ignore thread).

Mellőzött témák listájának megjelenítése: Vezérlőpult (User CP) -> Mellőzött témák (Ignored threads).

Téma mellőzésének megszüntetése (hogy újra lásd): ugyanitt katt a "Mellőzés megszüntetése" (Stop ignoring this thread) linkre a kívánt téma címe mellett.

Használjátok egészséggel! :)

Dragi 05-25-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98704)
Sziasztok!

Telepítettem egy új modult a fórumhoz, ami az egyes témák mellőzését teszi lehetővé.

Ez azt jelenti, hogy az általad kiválasztott mellőzött téma nem jelenik meg az új hozzászólások listájában, sem a témalistában. (A címlapon ettől még megjelenik, ha ott van a legújabb beírás.)

Ezzel a számodra nem olyan fontos témákat figyelmen kívül hagyhatod (mellőzheted :)).

Téma mellőzése: az adott téma "Téma lehetőségei" (Thread tools) részben: Téma mellőzése (Ignore thread).

Mellőzött témák listájának megjelenítése: Vezérlőpult (User CP) -> Mellőzött témák (Ignored threads).

Téma mellőzésének megszüntetése (hogy újra lásd): ugyanitt katt a "Mellőzés megszüntetése" (Stop ignoring this thread) linkre a kívánt téma címe mellett.

Köszönjük :):):)

Croissant 05-25-2007 21:05

Hasznos dolog :)

lacqa 05-25-2007 21:12

Quote:

Sziasztok!

köszi! ez nagyon tetszik, máris használatba veszem :)

Valezius 05-26-2007 08:53

Quote:

(A címlapon ettől még megjelenik, ha ott van a legújabb beírás.)

Mellőzött téma
üzenete.

Csak ennyit ír ki a címlapra, király. :D

Ati 05-26-2007 09:12

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 98743)
Mellőzött téma
üzenete.

Csak ennyit ír ki a címlapra, király. :D

Igen, úgy látom ezt továbbfejlesztették, amióta a doksi készült hozzá. :D (Fordíthattam is egyből magyarra, amint megláttam... :D:D:D)

Hóhér 05-26-2007 18:08

ez igen !

:cool:

Fusio 05-26-2007 19:15

Egy nagyon jó ötlet!:)

TDK 05-27-2007 17:36

dijjazom a bövitést, esetleg ki lehetne még egésziteni ugy, hogy koplett témaköröket is letilthassak. pl. ha engem nem érdekel a chat témakör letilthassam ugy ahogy van, és akkor nem fogadna az 3 nap után, hogy 1200 olvasatlan üzenete van:)

Fusio 05-27-2007 20:03

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 99081)
dijjazom a bövitést, esetleg ki lehetne még egésziteni ugy, hogy koplett témaköröket is letilthassak. pl. ha engem nem érdekel a chat témakör letilthassam ugy ahogy van, és akkor nem fogadna az 3 nap után, hogy 1200 olvasatlan üzenete van:)

nézél be sűrűben és no problem :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 23:17.