Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   A wapos történő játékkal kapcsolatos jó tanácsok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1821)

werden 05-22-2007 10:47

A wapos történő játékkal kapcsolatos jó tanácsok

Azt szeretnem kérni mindenkitől aki játszik wapon is az irja le tapasztalatait jó tanácsait ide.
Előre is köszönöm.
UI: miért nincsenek intéző, helytartó, szövi menü pontok a wapon

Ati 05-22-2007 10:58

Quote:

Originally Posted by werden (Post 97369)
UI: miért nincsenek intéző, helytartó, szövi menü pontok a wapon

A ma forgalomban lévő telefonok szinte mindegyike képes webböngésző futtatására, amin ezek a menüpontok is probléma nélkül elérhetőek. Éppen ezért -- ahogy azt már nagyon sokszor, nagyon sok helyen leírtam -- a wap-felület további bővítése nem várható, maximum egy ideig még a jelenlegi szinten tartása.

Andrew 05-22-2007 15:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97371)
A ma forgalomban lévő telefonok szinte mindegyike képes webböngésző futtatására, amin ezek a menüpontok is probléma nélkül elérhetőek. Éppen ezért -- ahogy azt már nagyon sokszor, nagyon sok helyen leírtam -- a wap-felület további bővítése nem várható, maximum egy ideig még a jelenlegi szinten tartása.

a mini operán kívül van más ilyen program, mert a motorola V3-asomra nem nagyon lehet telepíteni, vagy a csatlakozásnál makacsolja meg magát...
ha valaki ért hozzá, szívesen meghallgatom a tanácsát, hogy mit lehet még kezdeni vele :o

Ati 05-22-2007 15:22

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 97470)
a mini operán kívül van más ilyen program, mert a motorola V3-asomra nem nagyon lehet telepíteni, vagy a csatlakozásnál makacsolja meg magát...
ha valaki ért hozzá, szívesen meghallgatom a tanácsát, hogy mit lehet még kezdeni vele :o

Nokiának van sajátja, Motorolát nem tudom, nézz körbe, hogy esetleg már a telefonon nincs-e eleve ilyen. :)

werden 05-22-2007 15:23

Eredeti szerző: Ati

Menüpontok szó alatt a helytartott is érted mert szerintem olyan nincs

Ati 05-22-2007 15:24

Quote:

Originally Posted by werden (Post 97476)
Menüpontok szó alatt a helytartott is érted mert szerintem olyan nincs

Természetesen, webböngészővel a helytartó menüpont is gond nélkül elérhető.

werden 05-22-2007 15:27

[quote=werden;97476]Eredeti szerző: Ati

Sőt én még intéző menüpontott sem találtam

Ati 05-22-2007 15:29

Quote:

Originally Posted by werden (Post 97480)
Sőt én még intéző menüpontott sem találtam

Webes felületen intéző is van. Teljesen ugyanazt tudod elérni, amit számítógép előtt ülve. Csak kisebben. :)

werden 05-22-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97484)
Webes felületen intéző is van. Teljesen ugyanazt tudod elérni, amit számítógép előtt ülve. Csak kisebben. :)

Hát nem tom nálam nem irja ki
Sorrend:
esemény
3 üzeneted van
szövifórum

országod
tanácsadók
Varázslatok
Hadsereg
Tudomány
Építés
Alvilág
Háború
Felfedezés
Piac
Pontok

Kincstár
Pénzügy
Események
Gömbök
Keresés
Jegyzetek

Forum
Üzenet küldése

Kilépés

Szabadság

Nálam ez van

Ati 05-22-2007 15:41

Quote:

Originally Posted by werden (Post 97491)
Hát nem tom nálam nem irja ki

Ez azért van, mert nem webböngészőt használsz. Mini operát próbáld ki például. Erről itt a fórumon sok hasznos tanácsot olvashatsz, sokszor volt már téma.

All times are GMT +1. The time now is 19:27.