![]() |
A wapos történő játékkal kapcsolatos jó tanácsok
Azt szeretnem kérni mindenkitől aki játszik wapon is az irja le tapasztalatait jó tanácsait ide.
Előre is köszönöm. UI: miért nincsenek intéző, helytartó, szövi menü pontok a wapon |
Quote:
|
Quote:
ha valaki ért hozzá, szívesen meghallgatom a tanácsát, hogy mit lehet még kezdeni vele :o |
Quote:
|
Eredeti szerző: Ati
A ma forgalomban lévő telefonok szinte mindegyike képes webböngésző futtatására, amin ezek a menüpontok is probléma nélkül elérhetőek. Éppen ezért -- ahogy azt már nagyon sokszor, nagyon sok helyen leírtam -- a wap-felület további bővítése nem várható, maximum egy ideig még a jelenlegi szinten tartása. Menüpontok szó alatt a helytartott is érted mert szerintem olyan nincs |
Quote:
|
[quote=werden;97476]Eredeti szerző: Ati
A ma forgalomban lévő telefonok szinte mindegyike képes webböngésző futtatására, amin ezek a menüpontok is probléma nélkül elérhetőek. Éppen ezért -- ahogy azt már nagyon sokszor, nagyon sok helyen leírtam -- a wap-felület további bővítése nem várható, maximum egy ideig még a jelenlegi szinten tartása. Sőt én még intéző menüpontott sem találtam |
Quote:
|
Quote:
Sorrend: esemény 3 üzeneted van szövifórum országod tanácsadók Varázslatok Hadsereg Tudomány Építés Alvilág Háború Felfedezés Piac Pontok Kincstár Pénzügy Események Gömbök Keresés Jegyzetek Forum Üzenet küldése Kilépés Szabadság Nálam ez van |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:27. |