Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hírnév: + vagy - (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1805)

Erion 05-15-2007 08:09

Hírnév: + vagy -

Üdv mindenkinek!
Csak az lenne a kérdésem, hogy érdekel-e valakit a pontlistán a hírnév, vagy csak egy kis fölösleges négyzet?
Ha érdekel, kit támadnál meg, akinek + vagy - a hírneve, vagy csak azt nézed, hogy mennyire van messze a 0-tól?

u.i.:ha valaki tudja, hogy lehet szavazást indítani, örülnék, ha leírná...

Valezius 05-15-2007 08:14

Ez sincs a legjobb helyen, de legalább a címben nincs helyesírási hiba.

A hírnév nem fölösleges, kivéve ha te épp hulla vagy, mert nem veszed hasznát.

200hektáron, ha célpontot keresek kis lopikázához, akkor mindenképp azokat kezdem el gömbözni, akinek a hírneve nem távolodott el a 0-tól nagyon. Az irány szerintem mindegy.

ui: rányomsz az első hozzászólásban, hogy módosítás, és keresel egy olyan részt, hogy legyen szavazás, alul keresd.

BimmBimm 05-15-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by Erion (Post 96311)
Üdv mindenkinek!
Csak az lenne a kérdésem, hogy érdekel-e valakit a pontlistán a hírnév, vagy csak egy kis fölösleges négyzet?
Ha érdekel, kit támadnál meg, akinek + vagy - a hírneve, vagy csak azt nézed, hogy mennyire van messze a 0-tól?

u.i.:ha valaki tudja, hogy lehet szavazást indítani, örülnék, ha leírná...

Érdekel és sztem jó hogy ott van :)

Kutyuleee 05-15-2007 11:34

mag azért sok esetben a beállitottságra is utalhat

BimmBimm 05-15-2007 11:35

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 96324)
mag azért sok esetben a beállitottságra is utalhat

Meg arra hogy menniyre várható hogy visszatámad nagy erőkkel :)

tdomo 05-15-2007 14:42

Én jobban szeretem az olyan országokat, amiknek nincs nagy negatív hírneve. Nem tartom sokra azokat, akik folyton maguk alatt keresnek célpontokat.

Remedy 05-15-2007 14:48

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 96404)
Én jobban szeretem az olyan országokat, amiknek nincs nagy negatív hírneve. Nem tartom sokra azokat, akik folyton maguk alatt keresnek célpontokat.

Abba belegondoltal mar, hogy mi van, ha csak alattad van celpont? :P

Dragi 05-15-2007 14:50

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 96404)

Hát ez így elég hülyeség :) Főleg ha nem tudod hogy például ha 4.-es vagy magasabbi szinteken hány fős csopiból lépett-e fel és csak lefele tudott-e ütni és azért - a hírneve vagy 5.-ös szinten kénytelen volt lefele háborúzni !

Miért kell mindig a külsőből (hírnév) ítélni ?:)

laci 05-15-2007 14:51

Naaa, azért a vastagon negatív hírnevesek nem mind olyan királycsávók, akik mindig a csoport tetején ülnek és emiatt csak lefele tudnak akciózni ;)

Dragi 05-15-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by laci (Post 96415)
Naaa, azért a vastagon negatív hírnevesek nem mind olyan királycsávók, akik mindig a csoport tetején ülnek és emiatt csak lefele tudnak akciózni ;)

De lehetőségként fennállhat

All times are GMT +1. The time now is 23:20.