Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Nem hiba (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=50)
-   -   2 körre van és 12 körre támad (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1785)

GHALLLA 05-08-2007 05:31

2 körre van és 12 körre támad

sziasztok!
az alábbi bug-ot éltük át, illetve a sereg még 6 kör múlva érkezik vissza. Tehát kimámadtunk volna egyszerre 3-an a szöviből, abbol kettönket nem engedett, mire a 3.-at igen, és késön vette észre, hogy 12 körre támadott ki, közben mig a támadást inditottuk a szövi egyik tagját anarchba helyezték át, gondolom innen ered az a 12 kör távolság.
GHALLLA

Dragi 05-08-2007 07:44

Quote:

Originally Posted by GHALLLA (Post 94099)
sziasztok!
az alábbi bug-ot éltük át, illetve a sereg még 6 kör múlva érkezik vissza. Tehát kimámadtunk volna egyszerre 3-an a szöviből, abbol kettönket nem engedett, mire a 3.-at igen, és késön vette észre, hogy 12 körre támadott ki, közben mig a támadást inditottuk a szövi egyik tagját anarchba helyezték át, gondolom innen ered az a 12 kör távolság.
GHALLLA

Írj supportra ha írtl akkor várj

GHALLLA 05-08-2007 07:54

irtam, de az több nap is lehet, a hosszu ut során meg sokkal több a katonai veszteség is, nem beszélve arról hogy már szintet is léptünk volna

Valezius 05-08-2007 07:59

Quote:

Originally Posted by GHALLLA (Post 94129)
irtam, de az több nap is lehet, a hosszu ut során meg sokkal több a katonai veszteség is, nem beszélve arról hogy már szintet is léptünk volna

Szerintem megmondtad az okot, most mit vársz? Hogy otthon terem a sereg? Szerintem arra ne számíts. :)

GHALLLA 05-08-2007 08:05

miért ne? hiszen a célpont 2 körre van. De ilyennek elö sem szabadott volna fordulnia.

Valezius 05-08-2007 08:10

Quote:

Originally Posted by GHALLLA (Post 94131)
miért ne? hiszen a célpont 2 körre van. De ilyennek elö sem szabadott volna fordulnia.

Talán azért ne, mert ha kitámadsz valakire, és az utána fellép akkor se ér haza rögtön a sereg, hanem hazabattyog. Nálad is valami ilyesmi van, csak hát persze ilyen nem fordul elő gyakran, hogy átrakják a szövidet anarchba. Szerintem veled se fog többet, szóval el kell könyvelni nem várt veszteségnek ;)

GHALLLA 05-08-2007 08:21

az a "hazabattyog" az álltalában 2 kör, ez meg akkor is bug. ha mindenki 2 körre van, akkor nem lehet 12 kör oda és 12 kör vissza

Valezius 05-08-2007 08:25

Quote:

Originally Posted by GHALLLA (Post 94134)
az a "hazabattyog" az álltalában 2 kör, ez meg akkor is bug. ha mindenki 2 körre van, akkor nem lehet 12 kör oda és 12 kör vissza

Ha közben átrakták anarchba, akkor ő már nem 2körre van hanem 12-re, ez van :o

GHALLLA 05-08-2007 08:36

az igaz, de nem viszem a seregét, nem lehet vinni a seregét,
figyelj:
1.) ha elöbb adtam ki a támadás parancsot és rá 1 másodpercel tették anarchba, akkor 2 körre volt a támadás és már nem változhat menet közben
2.)ha elöbb rakták anarchba és utánna a támadás, akkor eleve nem viszem és akkor is 2 kör

Valezius 05-08-2007 08:39

Quote:

Originally Posted by GHALLLA (Post 94137)
az igaz, de nem viszem a seregét, nem lehet vinni a seregét,
figyelj:
1.) ha elöbb adtam ki a támadás parancsot és rá 1 másodpercel tették anarchba, akkor 2 körre volt a támadás és már nem változhat menet közben
2.)ha elöbb rakták anarchba és utánna a támadás, akkor eleve nem viszem és akkor is 2 kör

Megértem, de ez a sereg már nem fog előbb hazajönni, ebben 99%-ban biztos vagyok. És kárpótlást se fogsz kapni, mert minimális a kár, ez van :o

viszont nem tudom, hogy fogják-e javítani hogy a jövőben ne forduljon elő ilyen :)

All times are GMT +1. The time now is 17:13.