![]() |
2 körre van és 12 körre támad
sziasztok!
az alábbi bug-ot éltük át, illetve a sereg még 6 kör múlva érkezik vissza. Tehát kimámadtunk volna egyszerre 3-an a szöviből, abbol kettönket nem engedett, mire a 3.-at igen, és késön vette észre, hogy 12 körre támadott ki, közben mig a támadást inditottuk a szövi egyik tagját anarchba helyezték át, gondolom innen ered az a 12 kör távolság. GHALLLA |
Quote:
|
irtam, de az több nap is lehet, a hosszu ut során meg sokkal több a katonai veszteség is, nem beszélve arról hogy már szintet is léptünk volna
|
Quote:
|
miért ne? hiszen a célpont 2 körre van. De ilyennek elö sem szabadott volna fordulnia.
|
Quote:
|
az a "hazabattyog" az álltalában 2 kör, ez meg akkor is bug. ha mindenki 2 körre van, akkor nem lehet 12 kör oda és 12 kör vissza
|
Quote:
|
az igaz, de nem viszem a seregét, nem lehet vinni a seregét,
figyelj: 1.) ha elöbb adtam ki a támadás parancsot és rá 1 másodpercel tették anarchba, akkor 2 körre volt a támadás és már nem változhat menet közben 2.)ha elöbb rakták anarchba és utánna a támadás, akkor eleve nem viszem és akkor is 2 kör |
Quote:
viszont nem tudom, hogy fogják-e javítani hogy a jövőben ne forduljon elő ilyen :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:13. |