![]() |
Mnt
Érdemes MNT-ket gyűjteni, vagy nem. Többen vannak-e az MNT gyűjtők, mint akik nem gyűjtenek? Nekem nem stílusom, nem szeretem csökkenteni a támadható országok listáját. Győzzetek meg, miért jó! (vagy fordítva, vagy csak szavazzatok)
|
Vagy úgy, hogy jó, van úgy, hogy nem.
Például, akkor jó, ha fogadásból gyűjtöd, és ha összeszedsz valamennyit, akkor kapsz egy sört. :D Az ilyeneknek én is küldök MNT-t, pláne, ha 10körnél messzebb van. :D |
Quote:
|
Hát igen, talán némi fokozott tápértékmennyiségű folyadékért feladnám az elveimet egy rövid időre
|
MNT-vel kapcsolatos véleményemet tükrözi a beléptető levelem idevágó részlete:
Mnt-ket ha lehet nem gyüjtünk, ha vki kiérdemli megkaphatja. Semmi kifogásom pl az egyoldalú mnt-k ellen, ér annyit mint az adott szó, ha a delikvens ennek ellenére akciózik nem kell kivárni az idő leteltét, és talán nagyobb a visszatartó ereje is. De azért nem fogadunk el mert látta a közös esemény listában hogy kétnap alatt 5* fosztogatott vki és küldök neki ,hogy engem hagyjon ki a támadható orik sorából. Ez a játék a Hóditó és nem a hogyan éljünk békében egymás mellett c eposz:) Szövi háború esetén ha mnt-vel végződik akkor lesznek elfogadva az mnt-k ha az összes hadban álló fél elküldte. Addig várakoznak amig mind be nem fut:) |
Quote:
viszont saját magával szúr ki aki telerakja szürke nevekkel a pontlistát, mert hamar unalmassá válik a játék számára. |
Quote:
|
Quote:
Ezt a levelet én is használom, ha jól emlékszem a szövi jelöltjeidnek küldöd?;) |
Quote:
|
Quote:
Jól emlékszel, mint Dragon is mondta:) |
All times are GMT +1. The time now is 16:07. |