![]() |
Jegyzet továbbfejlesztése!
Az a javaslatom lenne, hogy a kezdő oldalon jelezhetné a progi valamilyen módon azt, hogy van e az országom jegyzeteibe beirt feljegyzés!
Ez azért lenne jó, mert sok esetben egyszerűen elfelejtek belenézni a feljegyzésekbe. De ha ezt a belépéskor látom mint például az üzeneteket, akkor megnézem! |
Quote:
Szóval ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben? :D Mert jelenleg ennek, amit fent írtál, semmi értelmét nem látom... :D Most így elsőre nekem ez olyan, mintha valakit megkérnél, hogy szóljon már neked, amikor ébren vagy, mert különben lehet, hogy elfelejted, hogy már felkeltél... :D:D:D:D |
Frankó lenne :)
Egyfolytában kint lenne egy felirat hogy vannak jegyzeteid :) |
Tudom javasolni hogy írd be a telefonodba emlékeztetőnek hogy "nézzem meg a jegyzeteket" és óránként jelezzen. :)
|
Tehat, jol erzem, hogy Ati hajlana vmi valtozasra a jegyzetek menuponttal kapcsolatban?
En pl. szivesen latnek vmi gombot gombok, eplistak stb felett, amik megnyomasara automatikusan a jegyzetekbe kerulnek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És ha az üzeneteknél van ilyen gomb, akkor szerintem itt is lehetne |
Üzenetekből is ki lehet másolni, ott még is van.
Amugy jobb ötletem nincs...én se surun hasznalom a jegyzetek menupontot... |
Quote:
Az eredeti felvetést nem értettem, úgy látom más se, az eredeti felvetés gazdája pedig lelécelt, amint beírta a javaslatát. Azt hiszem ez így hamar megy az elvetettek közé. |
All times are GMT +1. The time now is 04:54. |