![]() |
Véres hadjáratok
Üdv mindenkinek!
Mivel a HÓDÍTÓ egy középkori világ, ezért ilyenkor mindég voltak hadjáratok. Na szóval régen egy hadjáratban a földszerzés mellet volt egy bizonyos mértékű zsákmányszerzés/deportálások stb... Arra gondoltam hogy földszerzésnél és fosztogatásnál a győztes fél szereznhetne foglyokat. Ezek elitek/varik/tolik meg ilyenek. Ezeket a foglyokat behurcolják az oridba :) És itt jön a játékba egy új épület is a BÖRTÖN! A foglyokat a börtönbe vetik és addig tárolhatod itt őket amíg el nem adod a rabszolgapiacon :) Persze a foglyokért csinos summát kapnál. A börtön mondjuk fából és kőből épülne fel és annyi fogoly férne bele mint mondjuk a templomba (persze ezt úgy is Ati fogja eldönteni, ha egyáltalán tetszeni fog neki :rolleyes: ) A mészárlásnál nincs fogoly, hisz ott az a cél mindenki meghaljon!! És ez van a pusztításnál is. Nincs igazam? :) A börtönt betenném a piac helyére hisz köztudott hogy az tök fölösleges épület. Senkisem használja (én úgy látom) Várom a hozzászólásokat és HA lehet ezzel csalni, vagy megbontaná a játék rendjét akkor nyissátok fel a szemem hogy hogyan :D |
Quote:
Erre jövök én, a csóró legyengült gnómmommal. Szólok neki, hogy menjen már ki az oriból, az íjakkal. Erre betrappolok, 4sereggel fosztásra?!? Tehát kifosztom a varázslóit:D:D Így kapok egy jó adag varit, tök ingyen, és nem kell a piacon utalgatni... |
Quote:
Neked egyébként támogatnod kellene az ötletet... :D :D :D |
Nem annyira jó az ötlet...
|
Quote:
Jöhet. Csináljuk meg!! :D:D |
Quote:
(mostanában kicsit naiv vagyok :D ) |
Quote:
Quote:
Erre ment a példa.:rolleyes: :D |
Quote:
|
Nekem nem tetszik az ötlet,nincs semmi értelme,ha beütök egy orit már alapba hull L egysége,még foglyok is ,(már maga a paradicsom :D)nem marad semmi a végén neki...:D :D
|
Szerintem akkor talán még lenne valamicske értelme a dolognak,ha külön hadi akció lenne,mint "fogolyszedés" vagy ilyesmi ...
Ekkor a foglyulejtettek közül elhull a fele,mint az emberrablásnál .. és kiváltani őket egy karavánnal lehetne,felpakkolva x:y arányban arannyal .. Mégsem fosztás,mégsem mészár .. aztán fene tudja..lehet a meló nagyon kifárasztott :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:17. |