![]() |
5. szinten két ori!
Bocsi,ha már volt ilyen topic,de még nem nagyon volt időm tanulmányozni a témákat és keresőben se találtam ilyen témát ezért lenne egy ötletem.
Szóval van 1 orim 1/A-ban és tudom nem lehet 2 ori 5. szinten,de amikor valaki nem regisztráció után akarja a 2 orit 5. szintre ,hanem fordulás után akkor lehetne esetleg kivételt tenni. Szóval lassú csopi 5/Q-ban vagyok és 1/A-ból forditanám az orim valamelyik 5. szintre normálba vagy gyorsba.Remélem érthető,hogy mire gondolok. Gondolom már sokan voltatok úgy ,hogy variálni kellett az orikkal,hogy melyik hova forduljon mi legyen vele,mert a szövik orijait is figyelembe veszi az ember és nekem mind a 4 orimnak 4 külön szövije van és azt nehéz összehangolni.Várom válaszaitokat és támogatásotokat:) |
És az 5 ből hova lépsz, ha lehetne menned föl?
Előbb- utóbb egy csoportba kéne mennie az oriknak, és akkor ugyanott tartanál ahol most. |
Nincsen semilyen kivétel, nem lehet két orid, mert ha viszed őket akkor valóban előbb utóbb úgyis egy csopiba kerülnének, ezt megelőzendő nem lehet ilyet csinálni :)
|
Quote:
|
Quote:
5.-ből nem lépek sehova épp ez benne a lényeg. 5. szint lassúból valamikor 4. szint lassúba fogok kerűlni aztán 3.szint lassúba. Esetleg 4.szint lassúból és 3.szint lassúból nem is mennék el soha vagy csak jó sok idő elteltével,de mivel 1/A-ban levő orimat szeretném meggyorsítani (csak azt az 1 orit)és lefordítani normálba vagy gyorsba 5.szintre csak jelenleg a szövijeim miatt és részben a lassú sajátosággai miatt nem tudom. Ugye 2 ori lehet 4.szinten ,ha lassúban és normálban van. És most lehetne 5.szinten is ,de csak fordúlás után(nem egymásutáni regeket követően)! Na remélem érthető:) |
Quote:
A normálba fordított orim lefogja hagyni a lassús orim és B-be elöbb fog érni ,mint a lassús(ez érthető a lassú csopi sajátosságai miatt):) Szóval lesz egy orim amelyik lekörözi a többit és soha nem kerűlnek,majd egy csopiba. Ha A-ból nem tudok lelépi akkor várnom kell még jó sok időt és állandóan variálnom kell az összes szövimmel ami jelenleg 4 szövetségből 3-3-3.3 ember tehát 12 embernek a fellépéseihez kell alkalmazkodni. |
Quote:
|
Quote:
Elmesélem mi miatt jött elő ez a probláma. 5/Q-ban van egy nagyon jó szövim és abból a szöviből 2 tagnak is van orija 4/J-ben(ezek lassús csopik) és miattuk nem lépünk fel még jó sokáig,mert az egyik tag ráadásúl szabizni fog 1 hónap pihi nagyjából.Én játszanék tovább,de úgy egyezztünk meg ,hogy mind a 4-en szabizunk és akkor 5. szinten alszok jó sokáig,de akkor A-ból se tudok jó ideig lelépni és B-ből se ,mert ugye 5.szintre nem lökhetek 2 orit:( 3.szinten is befagytam és akkor álmodozok,hogy tyújjj de jó lenne már forfúlni..:rolleyes: :) |
Quote:
lépj fel 4be és szabizz ott , ott várod meg a szövidet... nem hiszem, hogy 5 ik szinten olyan marha nagy dolgokat hagysz ki a játékból, ha fenn várod meg őket... tuti nem váratnám a fordulós orimat , ezt a szövidnek is meg kell értenie. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:34. |