Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   5. szinten két ori! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1745)

J.Ati 04-30-2007 15:26

5. szinten két ori!

Bocsi,ha már volt ilyen topic,de még nem nagyon volt időm tanulmányozni a témákat és keresőben se találtam ilyen témát ezért lenne egy ötletem.
Szóval van 1 orim 1/A-ban és tudom nem lehet 2 ori 5. szinten,de amikor valaki nem regisztráció után akarja a 2 orit 5. szintre ,hanem fordulás után akkor lehetne esetleg kivételt tenni.
Szóval lassú csopi 5/Q-ban vagyok és 1/A-ból forditanám az orim valamelyik 5. szintre normálba vagy gyorsba.Remélem érthető,hogy mire gondolok.
Gondolom már sokan voltatok úgy ,hogy variálni kellett az orikkal,hogy melyik hova forduljon mi legyen vele,mert a szövik orijait is figyelembe veszi az ember és nekem mind a 4 orimnak 4 külön szövije van és azt nehéz összehangolni.Várom válaszaitokat és támogatásotokat:)

bari 04-30-2007 15:31

És az 5 ből hova lépsz, ha lehetne menned föl?
Előbb- utóbb egy csoportba kéne mennie az oriknak, és akkor ugyanott tartanál ahol most.

BimmBimm 04-30-2007 15:47

Nincsen semilyen kivétel, nem lehet két orid, mert ha viszed őket akkor valóban előbb utóbb úgyis egy csopiba kerülnének, ezt megelőzendő nem lehet ilyet csinálni :)

Kutyuleee 04-30-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by bari (Post 91612)
Előbb- utóbb egy csoportba kéne mennie az oriknak, és akkor ugyanott tartanál ahol most.

ebben csak az a gázos, hogy 4.szinten már lehet 4orid is így a probléma most ugyanígy fenáll...

J.Ati 04-30-2007 15:53

Quote:

Originally Posted by bari (Post 91612)

5.-ből nem lépek sehova épp ez benne a lényeg.
5. szint lassúból valamikor 4. szint lassúba fogok kerűlni aztán 3.szint lassúba.
Esetleg 4.szint lassúból és 3.szint lassúból nem is mennék el soha vagy csak jó sok idő elteltével,de mivel 1/A-ban levő orimat szeretném meggyorsítani (csak azt az 1 orit)és lefordítani normálba vagy gyorsba 5.szintre csak jelenleg a szövijeim miatt és részben a lassú sajátosággai miatt nem tudom.
Ugye 2 ori lehet 4.szinten ,ha lassúban és normálban van.
És most lehetne 5.szinten is ,de csak fordúlás után(nem egymásutáni regeket követően)!
Na remélem érthető:)

J.Ati 04-30-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 91626)
Nincsen semilyen kivétel, nem lehet két orid, mert ha viszed őket akkor valóban előbb utóbb úgyis egy csopiba kerülnének, ezt megelőzendő nem lehet ilyet csinálni :)

Csak,ha a szabály enged 2-3 orit 4.szintre akkor miért nem enged 5.szintre is?
A normálba fordított orim lefogja hagyni a lassús orim és B-be elöbb fog érni ,mint a lassús(ez érthető a lassú csopi sajátosságai miatt):)
Szóval lesz egy orim amelyik lekörözi a többit és soha nem kerűlnek,majd egy csopiba.
Ha A-ból nem tudok lelépi akkor várnom kell még jó sok időt és állandóan variálnom kell az összes szövimmel ami jelenleg 4 szövetségből 3-3-3.3 ember tehát 12 embernek a fellépéseihez kell alkalmazkodni.

BimmBimm 04-30-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 91630)
Csak,ha a szabály enged 2-3 orit 4.szintre akkor miért nem enged 5.szintre is?
A normálba fordított orim lefogja hagyni a lassús orim és B-be elöbb fog érni ,mint a lassús(ez érthető a lassú csopi sajátosságai miatt):)
Szóval lesz egy orim amelyik lekörözi a többit és soha nem kerűlnek,majd egy csopiba.
Ha A-ból nem tudok lelépi akkor várnom kell még jó sok időt és állandóan variálnom kell az összes szövimmel ami jelenleg 4 szövetségből 3-3-3.3 ember tehát 12 embernek a fellépéseihez kell alkalmazkodni.

Van igazság abban amit mondasz, de ezt a problémát már nagyon sokan megoldották :)

J.Ati 04-30-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 91632)
Van igazság abban amit mondasz, de ezt a problémát már nagyon sokan megoldották :)

Lehet én is kénytelen leszek megoldani egy hosszú szabival:(
Elmesélem mi miatt jött elő ez a probláma.
5/Q-ban van egy nagyon jó szövim és abból a szöviből 2 tagnak is van orija 4/J-ben(ezek lassús csopik) és miattuk nem lépünk fel még jó sokáig,mert az egyik tag ráadásúl szabizni fog 1 hónap pihi nagyjából.Én játszanék tovább,de úgy egyezztünk meg ,hogy mind a 4-en szabizunk és akkor 5. szinten alszok jó sokáig,de akkor A-ból se tudok jó ideig lelépni és B-ből se ,mert ugye 5.szintre nem lökhetek 2 orit:(
3.szinten is befagytam és akkor álmodozok,hogy tyújjj de jó lenne már forfúlni..:rolleyes:
:)

Hóhér 04-30-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 91638)
Lehet én is kénytelen leszek megoldani egy hosszú szabival:(
Elmesélem mi miatt jött elő ez a probláma.
5/Q-ban van egy nagyon jó szövim és abból a szöviből 2 tagnak is van orija 4/J-ben(ezek lassús csopik) és miattuk nem lépünk fel még jó sokáig,mert az egyik tag ráadásúl szabizni fog 1 hónap pihi nagyjából.Én játszanék tovább,de úgy egyezztünk meg ,hogy mind a 4-en szabizunk és akkor 5. szinten alszok jó sokáig,de akkor A-ból se tudok jó ideig lelépni és B-ből se ,mert ugye 5.szintre nem lökhetek 2 orit:(
3.szinten is befagytam és akkor álmodozok,hogy tyújjj de jó lenne már forfúlni..:rolleyes:
:)

lépj fel 4be és szabizz ott , ott várod meg a szövidet...

nem hiszem, hogy 5 ik szinten olyan marha nagy dolgokat hagysz ki a játékból, ha fenn várod meg őket...

tuti nem váratnám a fordulós orimat , ezt a szövidnek is meg kell értenie.

Ati 04-30-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 91607)
Bocsi,ha már volt ilyen topic,de még nem nagyon volt időm tanulmányozni a témákat és keresőben se találtam ilyen témát ezért lenne egy ötletem.
Szóval van 1 orim 1/A-ban és tudom nem lehet 2 ori 5. szinten,de amikor valaki nem regisztráció után akarja a 2 orit 5. szintre ,hanem fordulás után akkor lehetne esetleg kivételt tenni.

Ilyen módosítást nem tervezünk.

All times are GMT +1. The time now is 10:34.