Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   2007-es túrák (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Március 15 párja, augusztus 19-20 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1730)

Liza itt is... 04-26-2007 14:57

Március 15 párja, augusztus 19-20

Sziasztok!
A március 15-ei túrának, mint a résztvevők is tudják, lesz egy párja augusztus 19 este 8-tól augusztus 20 reggelig...:)
Tekintve, hogy minket a múltkori túrán kihívott 2 pasas, valószínűleg mi is ottleszünk, hacsak nem jön közbe valami észvesztően halaszthatatlan dolog.

A túra Hűvösvölgyből indul Széchenyi hegy felé. 20/vagy kicsit több km hosszú, és nagyon hegyes-völgyes a terület. Ez az egy nem tetszett benne. Egyik hegyre fel, arról le, aztán így tovább. No mindegy:)
ez van:)

Akinek van kedve hozzá nézzen el;)

Pax Hungaricum 04-26-2007 15:11

Ez remekül hangzik, reményeim szerint megyek is!!!!

Liza itt is... 05-14-2007 10:30

Remek;)
Én asszem a fogadás miatt átmocizok, de nem hinném, hogy végigsétálnám...
Nem szeretem az ekkora szintkülönbségeket...

Pax Hungaricum 05-14-2007 13:30

Mocival. Aha.
Hát akkor nem sok esély lesz arra, hogy valaki is lehagy Téged... Feltéve, ha más nem indul modnjuk helikopterrel :D:D:D

Ati 05-14-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 96166)
Mocival. Aha.
Hát akkor nem sok esély lesz arra, hogy valaki is lehagy Téged... Feltéve, ha más nem indul modnjuk helikopterrel :D:D:D

Ez nem tudom merre lesz, vagy mi lesz, de azért van pár olyan hely, ahol kifejezetten macera tud lenni a motor. ;) Például hegynek felfele tolni, fákat kerülgetve, kifejezetten nehézkes lehet. :D

Croissant 05-14-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96167)
Például hegynek felfele tolni, fákat kerülgetve, kifejezetten nehézkes lehet. :D

Mitagadás, szakadékba lefelé, fák nélkül jóval könnyebb :)

Ati 05-14-2007 13:40

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 96168)

Arra talán hivatalosan nem megy a túra. ;) Bár továbbra se tudom, hogy miről van szó pontosan. :) Meg mostanában el is lustultam nagyon. :D

Pax Hungaricum 05-14-2007 13:41

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 96168)

Na jó, ezt hagyjuk oké? Volt pár hasonló motoros balesetem régebben... :D
Elég ciki érzés lefelé gurulni (boccs, csúszni) egy hegyoldalon, miközben végig tudod, hogy az első tereptárgy fog megállítani, ami az utadba kerül...
:D

Pax Hungaricum 05-14-2007 13:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96170)
Arra talán hivatalosan nem megy a túra. ;) Bár továbbra se tudom, hogy miről van szó pontosan. :) Meg mostanában el is lustultam nagyon. :D

Nem vagy lusta szerintem... Legalábbis észérvekkel meggyőzhető vagy az ellenkezőjéről...
:D:D:D
(Ez nem meggyőzés akart lenni, fogalmam sincs mennyire lustultál el.)

Croissant 05-14-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 96172)
Na jó, ezt hagyjuk oké? Volt pár hasonló motoros balesetem régebben... :D
Elég ciki érzés lefelé gurulni (boccs, csúszni) egy hegyoldalon, miközben végig tudod, hogy az első tereptárgy fog megállítani, ami az utadba kerül...
:D

Hát, ha a tereptárgy széna-, vagy szalmakazal, akkor még akár jól is végződhet...

All times are GMT +1. The time now is 00:11.