![]() |
plusz személyiség
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan felvetésem, h bizonyos számú VIP sms elküldésével vagy meghatározott összegű banki átutalással lehessen plusz személyiséget vásárolni. Nekem is van egy több személyiségű orim, de mivel nem egy orival nyomulok, ezért nagyon nehéz a többit is feltornásznom...:( Tudom, most az a válasz jön, h kit érdekel meg egyebek, de ha egy mód van rá fontoljátok meg a javaslatom. Például be lehetne vezetni, h egy ori maximum 1X vehessen személyiséget magának. Meg legyen olyan ára, h azért ne rohangáljon mindenki kék számocskával...:D Gabi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A vipre sincs mindenkinek és az is elég nagy előny már csak a varik felrakása miatt is...........! Én nem támogatom! |
nem tartom túl jó ötletnek, hogy aki sok pénzt áldoz rá, az ekkora előnyhöz jusson :)
|
Quote:
csak gondold végig nem az a lényeg a játékban hogy ki tud több kékszámot venni... meg nem érdemelt elönyt jelentene új orik számára... engem frusztrálna ha egy full kezdő ori 2napos sorszámmal 2személyiséggel kerülne elém... a plusz személyiség egy érdem!!! |
Esetleg egy megyertem a játékot gomb 1000 sms-ért?
ez elég nonszensz javaslat... |
Quote:
|
Ha belegondolsz előny, de nem olyan hatalmas, pláne ha az illető nem tud játszani!!:cool:
|
Quote:
Hát én nem fizetnék ezért, de nem tartom elképzelhetetlennek. :D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:24. |