![]() |
Katonai morál feltornázása...
Kérdés. Tudom hogy támadással lehet a kat. morált feltornázni...
Hallottam arról ha nem fizetek zsoltdot pár körig, és utána fizetek, akkor jobban elindul felfele a kat morálom... Hogy is van ez ?!!? Van valami más tippetek ?!?! :D |
Quote:
|
Működési elv: a pénzedet az összes centig elvásárolod rúnára vagy amire akarod. 2 kör mulva pedig kiraksz árut, hogy legyen majd pénzed. Amig 2 kör+ pijaci áru el nem adása (kb 3-4 kör), addig nincs pénzed és nem fizeted a zsoldot. Ekkor 50%-ig lemegy a katmorál. Majd amikor fizetsz a szokásos 75% fölé fog menni, 92-93 %-ig. Ez marad kb. 1 napot olyan magasan, aztán vissza beáll 75-re. Persze csak ha nem támadnak meg, akkor marad 1 napig. Ha meg te támadsz, akkor több ideig lesz magasan...
TM |
Quote:
|
Quote:
és néha jól jöhet.. ha mondjuk a környéken csak 1-2 ori van, akihez a varis nem lát be, akkor meg lehet próbálni belengetni a morálját, és 95%ról próbálkozni.. vagy mittudomén:) |
No azt hiszem ezt az egész témát átdobom az általános beszélgetésbe, mert ha ezt egy kezdő kipróbálja, ott omlik össze az országa azonnal... :)
|
Tartsd a közmorált is magasan, építs kocsmát:)
Vagy add fel a csupa íjas-tornyos felállást (ejnye-ejnye!:D ), és támadj, meglátod, nő a morál;) |
Quote:
:)) szerintem csak figyelni kell, meg biztosítani h 2-3körnél ne legyen több pénzhiány.. és nem lesz gond.. többnyire.. :P (én nem is néztem h eddig hol volt a topik:D) |
Quote:
|
a katonai morálhoz nincs köze valahogy a kocsmáknak? mert elég sok a kocsmám, de nem támadok, a kat. morál mégis mindig 95% körül van
|
All times are GMT +1. The time now is 13:27. |