Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Állandó varik! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1716)

System 04-23-2007 13:33

Állandó varik!

Azért nyitottam ezt a topicok mert az érdekelne,hogy milyen beállítottság mellett milyen varikat tartotok fontosnak fenntartani állandóra?:confused: :cool:
Kiegészíteném:illetve milyen fajoknál milyen varik?

Stev 04-23-2007 13:58

Szerintem védelem és regenerálódás mindig, ha nem vagy élezett toli/vari, akkor a tisztánlátás/mágikus pajzs is, fajiból én csak a raktárkulcsot nem szoktam fenn tartani.
(Embernél a faji mellé nem fontos a m.pajzs, óriásnál pedig a tisztánlátás)

Dragi 04-23-2007 14:01

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89673)
Szerintem védelem és regenerálódás mindig, ha nem vagy élezett toli/vari, akkor a tisztánlátás/mágikus pajzs is, fajiból én csak a raktárkulcsot nem szoktam fenn tartani.
(Embernél a faji mellé nem fontos a m.pajzs, óriásnál pedig a tisztánlátás)

embernél faji vari mellé nagyon is fontos a Mágikuspajzs :p:p:p

BimmBimm 04-23-2007 14:05

Én az varis óriásomnál ezek vannak fent: Szieszta, védelem, mágikus pajzs, regenerálódás, bár van hogy a regenerálódást kiveszem, főleg békeidőben:)

Alba 04-23-2007 14:20

Ha igazan fonto varikrol van aszó akkor a védelem mindenekelőtt illetve a fajivarázslatok kivéve a törpét nála nincs értelme.

A mágikus pajzs nem létszükséglet ritka az hogy csak ugy a semmibol levariznak.Ha meg hadakozik valaki akkor kell.
Regeneralodas detto.

Xeper 04-23-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 89678)
Ha igazan fonto varikrol van aszó akkor a védelem mindenekelőtt illetve a fajivarázslatok kivéve a törpét nála nincs értelme.

A mágikus pajzs nem létszükséglet ritka az hogy csak ugy a semmibol levariznak.Ha meg hadakozik valaki akkor kell.
Regeneralodas detto.

A mágikus pajzs nagyonis fontos.... ha nincsen fent, akkor tuti hogy a semmiből fognak levarizni ;)
Regenerálódás csak toliból/variból aktív ország esetén fontos, egyéb esetben nem létszükséglet (pl sereges orinál általában fölös)

Szóval szerintem mindenkinek fontos a védelem+mágikus pajzs, erre jön a tekizhető fajoknál a tisztánlátás (illetve a gnómnak is érdemes ha nem kevés tolit tart), illetve a tolis/varis oriknál a regenerálódás. Fajivari tényleg a törpön kívül mindenkinek alap

Alba 04-23-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 89681)
A mágikus pajzs nagyonis fontos.... ha nincsen fent, akkor tuti hogy a semmiből fognak levarizni ;)
Regenerálódás csak toliból/variból aktív ország esetén fontos, egyéb esetben nem létszükséglet (pl sereges orinál általában fölös)

Szóval szerintem mindenkinek fontos a védelem+mágikus pajzs, erre jön a tekizhető fajoknál a tisztánlátás (illetve a gnómnak is érdemes ha nem kevés tolit tart), illetve a tolis/varis oriknál a regenerálódás. Fajivari tényleg a törpön kívül mindenkinek alap

Xepi én ne mhiszem hogy a pajzs alap vari lenne. Lehet te más tapasztalsz de en ugy latom hogy ritkan varizgatrnak oknélkül.Masreszt egy hadis orszagnak nincs sok varazsloja hogy erre pazarolja...

invisible 04-23-2007 16:00

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 89675)
Én az varis óriásomnál ezek vannak fent: Szieszta, védelem, mágikus pajzs, regenerálódás, bár van hogy a regenerálódást kiveszem, főleg békeidőben:)

Hogy, hogy nem rakod fel amire módod van??
Én mindent felrakok de szívem szerint még a távolbalátást is felraknám és a térkapu felderítést is ha lenne:)
De hát nincs:D
Így aztán marad a jó öreg kézi módszer körönként;):D

tdomo 04-23-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 89703)
Én mindent felrakok de szívem szerint még a távolbalátást is felraknám és a térkapu felderítést is ha lenne:)

Azta, valaki jó sok rúnát használ.:D

BimmBimm 04-23-2007 16:53

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 89703)

Fölösleges hogy fogyassza a készülim, de neked van mitől félned, mert 200 hekin 100 templom mellett nem hiszem hogy valami bartár nagy védelmed lehet:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 01:44.