![]() |
Állandó varik!
Azért nyitottam ezt a topicok mert az érdekelne,hogy milyen beállítottság mellett milyen varikat tartotok fontosnak fenntartani állandóra?:confused: :cool:
Kiegészíteném:illetve milyen fajoknál milyen varik? |
Szerintem védelem és regenerálódás mindig, ha nem vagy élezett toli/vari, akkor a tisztánlátás/mágikus pajzs is, fajiból én csak a raktárkulcsot nem szoktam fenn tartani.
(Embernél a faji mellé nem fontos a m.pajzs, óriásnál pedig a tisztánlátás) |
Quote:
|
Én az varis óriásomnál ezek vannak fent: Szieszta, védelem, mágikus pajzs, regenerálódás, bár van hogy a regenerálódást kiveszem, főleg békeidőben:)
|
Ha igazan fonto varikrol van aszó akkor a védelem mindenekelőtt illetve a fajivarázslatok kivéve a törpét nála nincs értelme.
A mágikus pajzs nem létszükséglet ritka az hogy csak ugy a semmibol levariznak.Ha meg hadakozik valaki akkor kell. Regeneralodas detto. |
Quote:
Regenerálódás csak toliból/variból aktív ország esetén fontos, egyéb esetben nem létszükséglet (pl sereges orinál általában fölös) Szóval szerintem mindenkinek fontos a védelem+mágikus pajzs, erre jön a tekizhető fajoknál a tisztánlátás (illetve a gnómnak is érdemes ha nem kevés tolit tart), illetve a tolis/varis oriknál a regenerálódás. Fajivari tényleg a törpön kívül mindenkinek alap |
Quote:
|
Quote:
Én mindent felrakok de szívem szerint még a távolbalátást is felraknám és a térkapu felderítést is ha lenne:) De hát nincs:D Így aztán marad a jó öreg kézi módszer körönként;):D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:44. |