![]() |
Az eseménylista hiányosságainak pótlása
Hadi eseményeknél mindent feljegyez a rendszer.
Ha jól tudom az alvilági eseményeknél is feljegyez mindent. DE a mágikus események: Ha sikerül a kristálygömb az nem jegyezi fel, a felirat ami kellene: "A kristálygömb sikerült", ha nem sikerült:"A kristálygömb sajnos nem sikerült Ártózásnál: ha nem sikerül: "**varázslat neve, pl A 36 körös vihar** sajnos nem sikerült", az ártó nevét azért kellene odairni, mert nem mindegy, hogy 36 körös vihar nem sikerült, vagy a földrengés;) Ha tudtok olyat amit nem irtam ide az mondhatjátok:) |
Quote:
a másik meg az, hogy minek írná ki, hogy ha sikerült egy gömb, mikor azt megnézheted a kristálygömböknél:confused: |
Quote:
|
Ja azt ne írja ki, hogy gömb sikerült.
Viszont azt kiírhatja, hogy az ártó nem sikerült vagy az infószerző nem sikerült (tehát azt ne írja ki, hogy a gömb nem sikerült :) ) |
Énmiattam ez is jó, de a 36 körös viharnál sokkal több védőpontja van, és ha azt látod, hogy "sajnos nem sikerült", akkor nem is ártóznád, pedig a földrengés simán menne, remélem érzed a külömbséget!
|
De az azért nem jó ami most van, hogy ártónál és infószerzőnél ugyanazt irja ki.
Ha a gömb nem sikerül akkor "Az információszerző varázslat sajnos nem sikerült" Ha sikerült akkor semmit nem irna ki a gömbözésnél. Ha az ártó sikerült, akkor odaírná, hogy mik a következményei(amit most ir ki az jó) Ha nem sikerül az ártó akkor "A **valamennyi körös vihar/szárazság** sajnos nem sikerült"/ezt persze csak akkor irná ki, ha vihart vagy zsárazságot adnák neki. A normál ártóknál meg ezt írná ki: "Az ártó varázslat sajnos nem sikerült" Igy már jobb? |
Quote:
|
amúgy meg, szerintem bőven elég lenne, hogy: "az ártó nem sikerült", mert elég kuka lehetsz, ha 3 nap távlatából (ennyi ideig jegyezné meg az is csak) nem emlékszel, hogy milyen varázslat nem ment fel és hány körre
|
sikertelen kristálygömbnél ezt írja most ki:
lkkklklk (#xx) Sajnos nem sikerült a varázslat. szerinted így kéne legyen: lkkklklk (#xx) Sanos nem sikerült információt szerezni. ezt még támogatom is, mert így jobban van fogalmazva. sikeres gömböt nem kell kiírja sehogy, mert ami sikerül az ott van a gömbök közt, ami meg nem, azt kiírja...;) sikeres ártót most is kiírja: lkkklklk (#xx) A varázslat sikerült. Ellenséged földjein 10 körig viharok pusztítanak. a sikertelen ártót meg így: lkkklklk (#xx) Sajnos nem sikerült a varázslat. na mármost neked ezzel van bajod, ha jól tudom, mert nem tudod milyen varázslat nem sikerült és hány körös lett volna. |
Quote:
De mégis jobb lenne ha le van irva, mert ha van ilyen lehetőség akkor miért ne használnánk ki??? |
All times are GMT +1. The time now is 17:06. |