Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Fórum magyarítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=17)

Ati 01-26-2006 13:00

Fórum magyarítás

A fórumhoz feltettünk egy alap magyarítást, és amik a regisztráció során hiányoztak, illetve úgy első pár kattintáson belül angolul beszéltek, azokat fordítottuk, de biztos, hogy egy csomó szöveg angol még. Ha valahol nagyon zavaró, akkor azt írjátok meg. :) Én nem találkozom velük, mert jobbszeretem eredeti nyelven használni a fórumot, az a biztosabb. :)

Cassandra 01-26-2006 13:21

Engem személy szerint nem zavart, hogy angolul volt minden(én konkrétan egyetlen magyar szóval nem találkoztam:rolleyes: ), viszont nekem inkább a fórum áttekinthetősége tűnik kicsit nehézkesnek, de lehet, hogy a hiba bennem van...;)

Phoenix 01-26-2006 13:22

hidd el, hamar hozzászoksz :) ez nem egy bonyolult felépítésű fórum :)

Ati 01-26-2006 13:24

Az eddigi fórumhoz képest határozottan bonyolultabb és összetettebb, de szerintem hamar meg lehet szokni. Bal oldalt az ikon kiemeli, hogy melyik témában van új hozzászólás, és a támalistában is vastaggal jelenik meg, hogy jobban lásd.

Persze lehet bonyolítani tovább is, de nem akarlak egyelőre megrémiszteni. :)

Phoenix 01-26-2006 13:29

Igaz ez a kérdés nem közvetlenül a magyarosításról szól, de azért nem akartam új témát nyitni. Szval az aláírásba az [img] kódolást nem lehetne bekapcsolni? Az egy kicsit feldobná az egészet.

Cassandra 01-26-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Ati
Az eddigi fórumhoz képest határozottan bonyolultabb és összetettebb, de szerintem hamar meg lehet szokni. Bal oldalt az ikon kiemeli, hogy melyik témában van új hozzászólás, és a támalistában is vastaggal jelenik meg, hogy jobban lásd.

Persze lehet bonyolítani tovább is, de nem akarlak egyelőre megrémiszteni. :)

Késő, már ennek sem épp itt lenne a helye:D
Egyébként teljesen más jellegü fórumokhoz vagyok hozzászokva ez azokhoz képest olyan mint egy nagy kirakós játék, csak nem mindig találom a darabokat:p

Ati 01-26-2006 13:34

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Igaz ez a kérdés nem közvetlenül a magyarosításról szól, de azért nem akartam új témát nyitni. Szval az aláírásba az [img] kódolást nem lehetne bekapcsolni? Az egy kicsit feldobná az egészet.

Egyelőre betettem, aztán majd meglátjuk, hogy milyen képek jelennek meg... :)

Stick 01-26-2006 13:36

egyébként ez 1 teljesen általános fórum. mindenhol ilyenekkel találkozhatsz, ha fórumozol. a hódíón belül fórumnak nevezett valami, az nem igazán fórum. a szó pontos értelmében ilyen a fórum. (több téma, kategóriák, stb)

Phoenix 01-26-2006 13:46

Quote:

Originally Posted by Ati
Egyelőre betettem, aztán majd meglátjuk, hogy milyen képek jelennek meg... :)

köszi szépen :)

Apa 01-26-2006 13:49

szevasztok
még mindig elado a gépem

All times are GMT +1. The time now is 17:15.