Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Orkal, tekercsek nélkül. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1692)

Artúr 04-18-2007 12:58

Orkal, tekercsek nélkül.

Sziasztok

Régóta szeretnék játszani orkkal de a tekilopás miatt eddig nem próbálkoztam vele, pedig 2 éve játszom. Az jutott eszembe, hogy végig lehet-e tolni egy mf orkot, tekik nélkül? (esetleg párszáz tekivel, amiből alig lopnak). Stratégia a vakon ütögetés lenne, (gömb, éplista nélkül :D ) de napi 2-3 támadással. Rég voltam már 5. szinten és nem emlékszem már az erőviszonyokra.

Full hadi kialakítást gondoltam, ilyen éplistával:

5. szintre, 600 hekire:

Ház 147 24% 92% foglalkoztatottság.
Barakk 272 45% 8400 lovas, esetleg elit
Tanya 58 10% etetés 19 körönként (szupermarkotánnyal)
Raktár 1 0%
Õrtorony 62 10% 2480 íjjász
Kocsma 20 3% 800 toli
Templom 30 5% 3000 vari
Bank 10 2%

Kérdés:
1. 3k vari (tekik nélkül) hány körre tudja feltenni a legfontossabb varázslatokat?
2. Mit variálnátok az éplistán?
3. Tekilopáson kívül mi az ami nehézség lehet?
4. Próbálta már valaki?

Toti 04-18-2007 13:14

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 88499)
Sziasztok

Régóta szeretnék játszani orkkal de a tekilopás miatt eddig nem próbálkoztam vele, pedig 2 éve játszom. Az jutott eszembe, hogy végig lehet-e tolni egy mf orkot, tekik nélkül? (esetleg párszáz tekivel, amiből alig lopnak). Stratégia a vakon ütögetés lenne, (gömb, éplista nélkül :D ) de napi 2-3 támadással. Rég voltam már 5. szinten és nem emlékszem már az erőviszonyokra.

Full hadi kialakítást gondoltam, ilyen éplistával:

5. szintre, 600 hekire:

Ház 147 24% 92% foglalkoztatottság.
Barakk 272 45% 8400 lovas, esetleg elit
Tanya 58 10% etetés 19 körönként (szupermarkotánnyal)
Raktár 1 0%
Õrtorony 62 10% 2480 íjjász
Kocsma 20 3% 800 toli
Templom 30 5% 3000 vari
Bank 10 2%

Kérdés:
1. 3k vari (tekik nélkül) hány körre tudja feltenni a legfontossabb varázslatokat?
2. Mit variálnátok az éplistán?
3. Tekilopáson kívül mi az ami nehézség lehet?
4. Próbálta már valaki?

esetleg kevesebb tanyával, vagy tf-sen haladva. lakitekivel mondjuk, de úgy hogy nem veszed tele a barakkokat. támadás előtt pedig bevásárolni haditekivel. azt nem fogják úgyse ellopni az azalatt a 3-4 perc alatt amíg bent van az oriban. meg a gyújtogatás fog még kis bonyodalmat okozni.

solven 04-18-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 88499)
Sziasztok

Régóta szeretnék játszani orkkal...

Orkal nincs sok tapasztalatom, de én így ránézésre több házat építeniék, mert ha rádszáll egy szövi (és vakon támadásnál meg is van ennek az esélye), akkor folyamatosan gyujtani, és rengetni fognak, és úgy fognak ott fogyni az emberek, hogy nem győzöd osztani a pénzt...

Burning 04-18-2007 13:22

tartsál sok pénzt, és mindig mikor fel akarod tenni a varázslatokat beveszel mágia tekit...:)
és minden ütés előtti kv-ban is beveszel hadiból annyit, hogy max % legyen aztán kiteszed, de szerintem lakitekit tarthatsz, ha csak az van nem fognak haszon miatt lopni max szivatásból;):D

Vas 04-18-2007 13:31

nemtom, nekem nem tetszik. Teki nélkül ugyanis egy ork eléggé kiszolgáltatott, tekivel is, da így méginkább. :(

Burning 04-18-2007 13:41

hát picit gáz, mert így majdhogynem mindenki tudja lopni (igaz nincs mit:D), varizni, be is tudják ütni...
én mindenképp tekivel játszanám és , ha lelopják tartósan nem veszem újra, hameg csak egyszeri alkalom rögtön pótlom...;)

Toti 04-18-2007 13:45

ezért mondtam, hogy ne vegye fullra a barakkokat, hanem legyen egy kis üres hely. és ha lopják a tekit, akkor nem valószínű, hogy el fognak menni a katonák a lakiteki % romlása miatt. de sztem ebben az esetben legjobb, hogyha tf-en játsza. akkor ütősebb lesz, és jobban tud haladni.

Grabi 04-18-2007 14:40

kevés pénzzel ne játsz orkot. ne haragudj, hogy ezt mondom, de így az ork nem neked való faj

Andrew 04-18-2007 14:48

ha utána számolsz, ennél a teki nélküli tanyás orknál még talán egy hulla is nagyobbat üt, onnantól kezdve meg nincs értelme orkkal lenni;)

Burning 04-18-2007 16:27

hát igen valójában az ork élezve jó, és az nem a teki nélküli játék...;):D
rengeteg pénz kell hozzá, mert tekiket is kell pótoni, illetve folyamatosan támadni kell vele, mert hát arra van nem:confused: ha meg foylamatosan támadsz azért darálod a sereget rendesen:)
és ha ezt nem képzéssel akarod pótolni, akkor ahhoz is kell pénz a tekercsek mellett.

All times are GMT +1. The time now is 04:20.