![]() |
Orkal, tekercsek nélkül.
Sziasztok
Régóta szeretnék játszani orkkal de a tekilopás miatt eddig nem próbálkoztam vele, pedig 2 éve játszom. Az jutott eszembe, hogy végig lehet-e tolni egy mf orkot, tekik nélkül? (esetleg párszáz tekivel, amiből alig lopnak). Stratégia a vakon ütögetés lenne, (gömb, éplista nélkül :D ) de napi 2-3 támadással. Rég voltam már 5. szinten és nem emlékszem már az erőviszonyokra. Full hadi kialakítást gondoltam, ilyen éplistával: 5. szintre, 600 hekire: Ház 147 24% 92% foglalkoztatottság. Barakk 272 45% 8400 lovas, esetleg elit Tanya 58 10% etetés 19 körönként (szupermarkotánnyal) Raktár 1 0% Õrtorony 62 10% 2480 íjjász Kocsma 20 3% 800 toli Templom 30 5% 3000 vari Bank 10 2% Kérdés: 1. 3k vari (tekik nélkül) hány körre tudja feltenni a legfontossabb varázslatokat? 2. Mit variálnátok az éplistán? 3. Tekilopáson kívül mi az ami nehézség lehet? 4. Próbálta már valaki? |
Quote:
|
Quote:
|
tartsál sok pénzt, és mindig mikor fel akarod tenni a varázslatokat beveszel mágia tekit...:)
és minden ütés előtti kv-ban is beveszel hadiból annyit, hogy max % legyen aztán kiteszed, de szerintem lakitekit tarthatsz, ha csak az van nem fognak haszon miatt lopni max szivatásból;):D |
nemtom, nekem nem tetszik. Teki nélkül ugyanis egy ork eléggé kiszolgáltatott, tekivel is, da így méginkább. :(
|
hát picit gáz, mert így majdhogynem mindenki tudja lopni (igaz nincs mit:D), varizni, be is tudják ütni...
én mindenképp tekivel játszanám és , ha lelopják tartósan nem veszem újra, hameg csak egyszeri alkalom rögtön pótlom...;) |
ezért mondtam, hogy ne vegye fullra a barakkokat, hanem legyen egy kis üres hely. és ha lopják a tekit, akkor nem valószínű, hogy el fognak menni a katonák a lakiteki % romlása miatt. de sztem ebben az esetben legjobb, hogyha tf-en játsza. akkor ütősebb lesz, és jobban tud haladni.
|
kevés pénzzel ne játsz orkot. ne haragudj, hogy ezt mondom, de így az ork nem neked való faj
|
ha utána számolsz, ennél a teki nélküli tanyás orknál még talán egy hulla is nagyobbat üt, onnantól kezdve meg nincs értelme orkkal lenni;)
|
hát igen valójában az ork élezve jó, és az nem a teki nélküli játék...;):D
rengeteg pénz kell hozzá, mert tekiket is kell pótoni, illetve folyamatosan támadni kell vele, mert hát arra van nem:confused: ha meg foylamatosan támadsz azért darálod a sereget rendesen:) és ha ezt nem képzéssel akarod pótolni, akkor ahhoz is kell pénz a tekercsek mellett. |
All times are GMT +1. The time now is 04:20. |